Home / Slider / Presupusul autor al inscripţiei antiromâneşti de pe strada Poştei, prins de poliţişti

Presupusul autor al inscripţiei antiromâneşti de pe strada Poştei, prins de poliţişti

Distribuie

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Mureş au reţinut o persoană bănuită că ar fi distrus peretele unui imobil situat pe strada Poştei din municipiul Târgu-Mureş.

În data de 1 septembrie, Poliţia Municipiului Târgu-Mureş a fost sesizată telefonic despre faptul că peretele exterior al unui imobil situat pe strada Poştei din Târgu-Mureş a fost scris cu vopsea.

„Din cercetările efectuate la faţa locului, a rezultat că în noaptea de 31 august spre 1 septembrie au fost inscripţionate cuvinte obscene, cu un lichid de culoare albă, ce pare a fi vopsea, pe peretele exterior al unui imobil situat pe strada Poştei din Târgu-Mureş, precum şi pe exteriorul unei staţii de autobuz situate în apropierea imobilului respectiv, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei”, se menţionează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

În urma activităţilor desfăşurate în cauză, poliţiştii au reuşit identificarea unui tânăr în vârstă de 22 de ani din Târgu-Mureş, bănuit de comiterea faptei, faţă de care în data de 4 septembrie a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

„Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, se mai arată în comunicat.

(Redacţia)

 

 

 

De asemenea, verificati

Lupte: CSS Târgu Mureș pe locul IV în clasamentul pe cluburi

Distribuie În weekend-ul tocmai încheiat (13-14 aprilie), Călărașiul a fost gazda unei competiții sportive foarte …

1 comentariu

  1. Trimis direct in ungaria. Daca iubeste asa mult ungaria, sa-i indeplineasca dorinta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.