Muzica poeziei sau poezia muzicii? – Târgul de carte SIMFEST Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 262 Vizualizări

Muzica poeziei sau poezia muzicii? – Târgul de carte SIMFEST

„Iubesc poezia. Îmi face plăcere că mă pot exprima în poezie”, spune Gabriella Costescu, autoarea cărții „Epistolar Albastru-Roz”, lansată în cadrul Târgului de carte SIMFEST.

Scriitoarea a subliniat importanța poeziei în vremurile moderne: „Sunt sigură că cei care iubesc poezia, publicul care iubește acest gen de literatură va alege mereu poezia. Indiferent cât este de apreciată, se poate întâmpla să scrii pentru foarte multe persoane care solicită poezia, se poate să scrii pentru persoane care nu locuiesc în România și solicită să le trimiți cartea în străinătate.”

„Epistolar Albastru-Roz”, în cuvintele autoarei este o conversație, o poveste de iubire. Dragostea este și sursa de inspirație a Gabriellei Costescu în procesul de creație.

„Iubirea, nimic altceva. Atunci când iubești, indiferent dacă este dragostea agape, că e dragostea de prieteni, că e dragostea biblică, până la urmă totul se poate face și realiza numai din dragoste. Și având sentimentul acesta nobil, poți crea lucruri frumoase. E o părere simplă, ar spune unii, însă eu nu mă pot raporta decât la dragoste (…) Îmi face plăcere că mă pot exprima în poezie. Îmi face plăcere să știu că, poetic, te poți exprima din suflet, cu suflet, pentru suflet”, a adăugat scriitoarea.

În cadrul aceluiași eveniment au mai fost lansate și volumele de poezie „Călător prin frigul ființei” de Elena C. Petruț și „Lumea din mine”, semnată de Mircea Rusu.

Echipa SIMFEST

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE