Mesajul  Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureş cu ocazia începerii noului an școlar Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 292 Vizualizări

Mesajul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureş cu ocazia începerii noului an școlar

Ofițeri din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureş vor fi prezenți la manifestările prilejuite de începerea noului an școlar 2018-2019 care va începe luni, 10 septembrie.

În temeiul Legii 550/2004 privind organizarea şi funcţionarea Jandarmeriei Române și în baza Planului teritorial comun de acţiune pentru creşterea gradului de siguranţă a elevilor şi a personalului didactic şi prevenirea delincvenţei juvenile în incinta şi în zonele adiacente unităţilor de învăţământ preuniversitar, în anul şcolar 2018-2019, întocmit la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, a Legii nr. 35 din 02.03.2007 privind creşterea siguranţei în unităţile de învăţământ cu modificările şi completările aduse de Legea nr. 29 din 02.03.2010, Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu Mureș va acţiona pe toată perioada anului școlar cu efective pentru asigurarea unui climat normal de ordine şi siguranţă publică în zona a nouă unităţi de învăţământ, precum şi la grădiniţele din zona adiacentă acestora, toate în municipiul Târgu Mureș, după cum urmează: Gimnaziul Al. Ioan Cuza, Colegiul Agricol Traian Săvulescu, Gimnaziul Frederich Schiller, Şcoala Sportivă Szász Adalbert, Şcoala generală nr. 7 corp A, Grup Şcolar Constantin Brâncuşi, Gimnaziul Europa, Liceul Tehnologic Ion Vlasiu și Liceul Teoretic Gheorghe Marinescu.

Totodată, cu prilejul deschiderii anului de învăţământ 2018-2019, pentru prezentarea mesajului inspectorului general al Jandarmeriei Române din cadrul unităţii noastre, la unităţile de învăţământ repartizate unităţii vor participa 9 ofiţeri.

În ciuda convulsiilor sociale existente, noi, jandarmii în haine bleu, garantăm că suntem oamenii de lângă voi și vă dorim multă înțelepciune, putere de muncă, reușite pe măsura eforturilor depuse și, nu în ultimul rând, să ne bucurăm împreună la sfârșitul anului școlar de respectul și meritele cuvenite pentru profesori, iar pentru voi, elevi, să beneficiați de cea mai bună siguranță în școală și de o educație adecvată! Succes în noul an școlar!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE