Al doilea succes consecutiv pentru MSE. Avântul schimbă liderul Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 743 Vizualizări

Al doilea succes consecutiv pentru MSE. Avântul schimbă liderul

Debutantă în Liga III de fotbal în premieră, MSE Târgu-Mureș a obținut în etapa a III-a a doua victorie consecutivă, 2-1 pe teren propriu cu formația brașoveană AFC Hărman. După ce au pierdut partida de debut cu maramureșenii de la FC Comuna Recea cu același scor, au recuperat punctele cu un 4-2 pe terenul echipei secunde de la Gaz Metan Mediaș și se află pe locul 4 în serie. Toate cele trei goluri au fost înscrise în prima repriză, într-un interval de mai puțin de un sfert de oră, toate în urma unor mari greșeni ale defensivelor și ale portarilor. În minutul 10 gazdele au deschis scorul prin căpitanul Mihály Zoltán, care a profitat de mingea respinsă în față de portarul brașovenilor la o lovitură liberă. Aceeași greșeană a făcut-o și portarul mureșenilor în minutul 25 și Claudiu Fânariu a restabilit egalitatea. Bucuria oaspeților a durat doar trei minute. Rareș Ruja a fost lăsat liber în mijlocul careului și a trimis nestingherit lângă bară. Jocul a fost în continuare unul modest, cu multe ezitări în defensivă și un portar fără priză. Acesta a fost salvat de bară în minutul 39 și a mai fost învins o dată înainte de pauză, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Au învins, dar n-au convins

Înlocuirea portarului după pauză a adus un plus de siguranță în partea a doua, dar mureșenii au avut și așa multe emoții până la final, fiind dominați teritorial de către brașoveni. După câteva minute de dominare a oaspeților MSE a mai echilibrat jocul și a avut două situații de a-și majora avantajul. Mureșenilor li s-a ivit ocazia de a obține o victorie mai facilă după ce adversarii s-au văzut în inferioritate numerică din minutul 60, pentru al doilea galben al aceluiași jucător. Acesta nu a fost însă valorificat, deoarece tot echipa oaspete a avut mai mult inițiativa, în timp ce „vișinii” s-au prezentat ca o echipă fără idei, cu o apărare care a respins spre final mai mult la disperare. Finalul a aparținut totuși mureșenilor, care au fost mai prezenți în ultimele minute în apropierea porții adverse, trimițând chiar și o minge în stâlpul porții.

A fost o victorie, dar jocul echipei a lăsat de dorit, rezentând multe carențe, atât în apărare cât și la construcție.

Celelalte două mureșene din serie au obținut rezultate diferite. Avântul Reghin a învins pe teren propriu cu scorul de 1-0 formațiaAFK Csikszereda Miercurea Ciuc, aflată pe prima poziție a clasamentului după două etape. Golul reghinenilor a fost înscris în minutul 57 deCristian Chirilă. A treia echipă a județului Mureș din serie, CS Iernut a cedat cu 1-3 în deplasarea de la AFC Odorheiu Secuiesc. Pentru iernuțeni a punctat Marius Pastor, care a redus diferența în minutul 37, după ce harghitenii s-au desprins la 2-0, cu reușitele lui Stăncuţu (min. 26) și Bolozan (29) și au refăcut la finalul partidei diferența de două goluri, în minutul 88, prin Lakatos. După trei etape MSE Târgu-Mureș ocupă locul 4, cu 6 puncte, Avântul se află pe 8, cu 4, iar CS Iernut pe 14, cu 3 puncte.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE