Share

Home / Reghin / Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Reghin

Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Reghin

Primăria și Consiliul Local Reghin invită pensionarii cu domiciliul în municipiul Reghin la evenimentul organizat cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, în data de 1 octombrie 2018, începând cu ora 14.00, la Sala de evenimente a Restaurantului „Monte Carlo”, situat pe strada Iernuțeni nr. 162 (la ieșirea din Reghin către Târgu-Mureș).

Înscrierile se fac în zilele lucrătoare, în perioada 17-26 septembrie, între orele 9.00 – 14.00, la sediul Primăriei municipiului Reghin, din Piața Petru Maior nr. 41, camera 4.

“La înscriere, cetățenii sunt rugați să prezinte: actul de identitate și cuponul de pensie. În cadrul acestui eveniment, un moment special va fi dedicat cuplurilor care aniversează anul acesta 50 de ani de căsătorie – Nunta de Aur. Pentru cei care nu au posibilitatea de a se deplasa la locația aleasă, Primăria Municipiului Reghin asigură mijlocul de transport din fața Primăriei, la orele 13.00 și 13.30”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Primăriei municipiului Reghin.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0265-511.112, interior 125.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

BOSCH lansează noua platforma de recrutare online www.bosch-career.ro

Pentru că iubim tehnologia, am lansat pentru tine o nouă platforma de recrutare online.   …

Share
Share