Patru accidente rutiere fără soldare de victime în weekend Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 227 Vizualizări

Patru accidente rutiere fără soldare de victime în weekend

Conform unui comunicat trimis de Poliția Română, în 7 septembrie, pe strada Gheorghe Pop de Băseşti din Târgu-Mureş, un tânăr de 24 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat cu autoturismul în coliziune cu două autoturisme care erau staţionate, producând doar pagube materiale. În urma testării cu etilotestul, tânărului i-a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

În 8 septembrie pe strada Plopilor din Sighişoara, un bărbat de 70 de ani din localitatea Cristuru Secuiesc a provocat un accident rutier fără victime, soldat doar cu pagube materiale. În urma testării cu etilotestul, bărbatului i-a rezultat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

În noaptea de 8 septembrie, poliţiştii din Ghindari au depistat în trafic pe raza comunei Veţca, un bărbat de 30 de ani din comuna Ghindari, care în timp ce conducea un autoturism nu a oprit la semnalul poliţiştilor, continuându-și deplasarea, iar ulterior a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat într-un şanţ, rezultând doar pagube materiale. În urma testării cu etilotestul, bărbatului i-a rezultat o valoare de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În 9 septembrie pe ruta strada Calea Sighişoarei – strada Budiului din Târgu-Mureş, un bărbat de 32 de ani a condus un autoturism, provocând un accident rutier soldat doar cu pagube materiale. În urma testării cu etilotestul, bărbatului i-a rezultat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE