Home / Rezidenţial / Profelis – Materiale și soluții complete pentru construcții și renovări!

Profelis – Materiale și soluții complete pentru construcții și renovări!

Distribuie

Firma Profelis C&V SRL reușește să furnizeze clienților săi soluția personalizată de care aceștia au nevoie, datorită unor  parteneriate cu producători și distribuitori cu nume importante în domeniu, specializate pe categorii de produse și soluții complete.

Unul din depozitele – magazin al rețelei Profelis se găsește în Târgu-Mures pe strada Depozitelor nr. 45-47, locație în care, pe lângă depozitul de materiale de construcții și finisaje, clienții persoane fizice sau firme au la dispoziție mai multe showroomuri, din care să se inspire și unde pot vedea materialele alese puse în operă.

Showroom materiale de construcții – Destinat celor care doresc să construiască, showroom-ul îi ajută pe clienți sa vadă și să înțeleagă pe viu punerea în opera corectă și recomandată a fiecărui material de construcție sau finisaj pe componente: stâlpi de structură, zidărie de cărămidă sau BCA, izolație, instalație pentru încălzire, sanitare și electrice, tencuială de interior și exterior, acoperiș, horn și multe altele.

Showroom băi și finisaje – acest concept se adresează clienților care au ajuns deja la etapa de finisaj și amenajări interioare. În acest showroom, clienții vor găsi modele de băi amenajate, colecții de parchet de lemn sau laminat, uși, faianță, gresie, obiecte sanitare sau baterii.

Showroom vopsele – realizat împreună cu partenerul Trilak, aici găsiți tot ce aveți nevoie în materie de vopsele și tencuieli într-un singur loc – de la vopsele pentru interior și exterior, tencuieli decorative, emailuri și vopsele lazur, până la accesorii și echipamente.

Clienții Profelis sunt în general firme care contribuie la realizarea de proiecte de construcție sau renovare, putând proveni din următoarele segmente: magazine mici de bricolaj și depozite de materiale de construcții, constructori care execută clădiri rezidențiale, proiecte mari rezidențiale, clădiri publice, lucrări de infrastructură etc. care au nevoie de produse și solutii complete profesionale și o logistică specială pentru realizarea lucrărilor, firme mici de executanți și persoane fizice specializate pe tipuri de lucrări, instituții de stat sau private (școli, primării, fabrici etc), care renovează punctele de lucru sau cumpără periodic materiale consumabile și de întreținere, familii care își construiesc o locuință.

Produse, servicii și logistică

Concomitent cu produse și servicii de calitate, Profelis asigură suport logistic clienților săi prin rețeaua de depozite, platforme logistice și cea de agenți mobili. Prin flota de camioane și utilaje specializate în transportul și manipularea mărfurilor grele, echipate cu macarale hidraulice și tracțiune integrală, compania Profelis poate deservi și proiecte în locații mai greu accesibile. Echipa Împărțită în mai multe departamente specializate, echipa Profelis coordonează proiectele de la început până la finalizare și dispune de o gamă completă de resurse.

Echipa

Este formată din agenți de vânzări și consultanți tehnici, care pot oferi cele mai bune soluții din punct de vedere tehnic, pentru fiecare proiect în parte, cu oferte personalizate. Agenții și consultanții Profelis sunt pregătiți și instruiți de către echipa comercială și tehnică a producătorilor, pentru ca orice problemă a clienților să poată fi rezolvată în cel mai scurt timp posibil.

În concluzie, cu gama de produse din portofoliu, cu echipa pe care se bazează și cu mijloacele logistice de care dispune, Profelis este un pion de bază pentru dezvoltatorii și constructorii mureșeni.

Portofoliul de produse

Profelis acoperă toată gama de produse necesare pentru finalizarea unei construcții, atât prin produse uzuale, dar mai ales prin produse speciale sau profesionale, specifice acestui domeniu, pe care doar anumiți furnizori le pot oferi. Firma Profelis este capabilă să reprezinte și să promoveze produsele unui furnizor nou pe piața din România, atât pe parte comercială, tehnică, dar și din punct de vedere logistic sau al distribuției.

Infrastructură: fundații, sisteme de canalizare Materiale de construcții: zidărie, lianți, învelitori, beton, ceramică, tablă, bituminoase Materiale izolante: hidroizolante, termoizolante Instalații: apă, căldură, climatizare, sanitare Finisaje: gleturi, vopsele, tencuieli, ceramică, parchet, uși.

Depozit și magazin Profelis Târgu-Mureș Str. Depozitelor nr. 45-47 Program: L – V: 8-17


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Conferința de diseminare și promovare a Proiectului Correctional la Penitenciarul Târgu Mureș

Distribuie Penitenciarul Târgu Mureș a organizat joi, 28 martie, conferința de diseminare și promovare a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.