Debut din nou „de jos” pentru multipli campioni Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 121 Vizualizări

Debut din nou „de jos” pentru multipli campioni

Dacă în urmă cu 10 ani formația de futsal City’us Târgu-Mureș apărea în premieră pe podiumul Ligii I, ocupând locul 3 și câștiga un prim trofeu, Cupa României, reușea în anii următori de alte șase ori câștigarea acestui trofeu și de tot atâtea ori tiltul de campioană. Mureșenii au mai evoluat în această perioadă de mai multe ori cu succes, reprezentând cu cinste România, cu două calificări în grupele Elite europene în competiția continentală a campioanelor, Champions League. Era o perioadă în care lotul reprezentativei României susținea turnee de calificare în sala din Târgu-Mureș, cu marea majoritate a componenților lotului de la City’us.

Declinul celei mai titrate echipe

A urmat însă declinul. A fost singura echipă care a încheiat totuși sezonul pe prima scenă, așa cum a putut, în primul rând datorită eforturilor antrenorului Kacso Endre, fost jucător al echipei, dar retrogradând. Aceset aspect nu mai avea oricum importanță, deoarece în acest sezon echipa din Târgu-Mureș, trecută la noul CSM era oricum nevoită să pornească din nou de jos. Astfel, orașul cu cele mai multe trofee câștigate în cadrul unei federații înființate în anul 2002, parte componentă a FRF pornește la drum cu o nouă echipă. Dacă în urmă cu 10 ani echipa antrenată atunci de portughezul Arthur Melo avea în componență mulți jucători aduși din Brazilia și Portugalia și umplea deseori până la refuz Sala Sporturilor, acum în componența lotului pregătit de Lucian Nicușan se află doar jucători tineri, în marea majoritate localnici.

Formația va deschide etapa inaugurală a ligii secunde vineri, 14 septembrie, de la ora 18.00, în deplasare, la Ceahlăul Piatra Neamț, urmând să susțină prima partidă pe teren propriu duminică, 23 septembrie, de la ora 17.00, cu a doua reprezentantă a județului Mureș, Pro Tineret Sighișoara. Aceasta va încheia programul primei etape cu partida din Sala Sporturilor „Radu Voina” din Sighișoara, duminică, 16 septembrie, de la ora 17.00, cu KSE Târgu Secuiesc.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE