Home / Agricultura / Expoziție și Târg de Brânzeturi

Expoziție și Târg de Brânzeturi

Distribuie

Mâine, 14 septembrie, Atelierul de Prezentare și Muzeul Petry, premiat la Hungarian Quality Product Award în 2016, organizează între orele 9:00 -19:00 Expoziția și târgul de brânzeturi din Transilvania în Târgu-Mureș, pe strada Scăricica nr. 1.

În cadrul evenimentului se vor degusta specialități de brânzeturi și vinuri, iar copiii se vor distra prin rolarea cașcavalului sau prin degresarea laptelui. La eveniment va avea loc și competiția de brânzeturi.

Sterczer Sándor, din comuna Sânzieni, județul Covasna, va fi și el prezent la expoziție. „Suntem o fermă familială și dorim să și rămânem așa. Efectivul actual este de 19 bovine, din care 12 sunt vaci de lapte, 3 sunt juninci gestante și avem 4 vițele. Cu fabricarea brânzeturilor mă ocup de 5 ani. La început am învățat din cărți de specialitate, după care am participat la mai multe cursuri de specialitate, în domeniul fabricării brânzeturilor. La început am învățat de la un maistru din Ungaria, după care am participat la cursurile unui specialist în domeniul fabricării brânzeturilor maturate. În continuare particip în fiecare an la cursuri de perfecționare pentru că sunt conștient de faptul că în acest domeniu nu ajunge să fii doar bun și trebuie să încercăm să ajungem cei mai buni” a transmis acesta.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

APIA Mureș: Începe Campania de Primire a Cererilor de Plată pe anul 2024

Distribuie Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Centrul județean Mureș (APIA Mureș) informează potențialii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.