Home / Sport / O nouă ediție a Cupei „TT Concept Adial”

O nouă ediție a Cupei „TT Concept Adial”

Distribuie

Sâmbătă, 15 septembrie, în Sala Sporturilor din Târgu-Murteș, începând cu ora 9.30 se va disputa cea de-a VIII-a ediție a Cupei „TT Concept Adial” la tenis de masă. Competiția care poate fi deja considerată una de tradiție se va desfășura la două categorii, Open și Amatori, cu participanți veniți din toată țara. Deoarece desfășurarea întrecerilor ultimelor ediții a ajuns deseori la ore târzii din noapte, pentru ediția din acest an s-a limitat numărul participanților la maximum 160, dintre care 84 vor fi admiși la categoria amatori și 56 la Open. În cadrul acestei competiții nu există alte criterii, de vârstă sau sex, sigura departajare fiind făcută de valoarea jucătorilor, cei de la Open putând fi foști jucători legitimați, sau cu rezultate bune în ultima perioadă în cadrul circuitului amatorilor organizat de către Asociația Amatur.

Ca la fiecare ediție, pentru a oferi participanților perioadă de acomodare și șanse de calificare în fazele syperioare, sistemul de joc va debuta cu partide în grupe inferioare, de 6 sau 7 jucători, urmând ca primii patru clasați să se califice direct pe tabloul principal, eliminatoriu, tablouri de 64, respectiv 32, cu favoriți calificați direct în turul secund. Întrecerile sunt organizate de Asociația Amatur România, prin TT Concept Adial, cu sprijinul Direcției Județene de Sport și Tineret Mureș. La finalul competiției, ocupanții primelor patru locuri, mai exact semifinaliștii de la cele două categorii, vor fi recompensați cu diplome, medalii, cupe și materiale sportive oferite de către sponsori și organizatorii întrecerilor.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.