Se mai fac înscrieri la Ascotid Trail Race Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 254 Vizualizări

Se mai fac înscrieri la Ascotid Trail Race

Cei interesați de participarea la cea de-a IV-a ediție a evenimentului sportiv „Ascotid Trail Race”, o pot face pe site-ul oficial al competiției: http://trailrace.ascotid.ro. Întrecerea organizată de către Asociația Copiilor și Tinerilor Diabetici-Ascotid va avea loc la Platoul Cornești din Târgu-Mureș, sâmbătă, 30 septembrie și va cuprinde patru probe atractive: semimaraton (20 kilometri), cros (9 km), cursa copiilor și cea dedicată exclusiv mamelor, cu copii care nu depășesc vârsta de 24 luni (Mami și bebe), ultimele două pe distanța de 1,2 kilometri.

Sloganul evenimentului este „Depășirea limitelor” și manifestarea urmărește asocierea dintre activitatea fizică și starea de sănătate.

Cei care vor să participe în calitate de concurenți se mai pot înscrie online până în 24 septembrie. După această dată, înscrierile se vor mai face doar la fața locului, în ziua concursului, achitând o donație de 100 lei pentru proba de semimaraton și de 75 lei pentru cursa de cros.

La Cursa copiilor înscrierile se pot face online doar până sâmbătă, 15 septembrie. Alte informații legate de procedura de înscriere se pot găsi pe site-ul menționat mai sus.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE