Un meci al „adevărului” pentru handbaliste Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 229 Vizualizări

Un meci al „adevărului” pentru handbaliste

Echipa feminină de handbal CSM Târgu-Mureș va susține duminică, 16 septembrie, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș partida din cadrul etapei a II-a a Diviziei A, cu Minaur Baia Mare. Întâlnirea este a doua pe teren propriu pentru echipa mureșeană, după ce duminica trecută fetele au obținut o frumoasă victorie în etapa inaugurală, 37-25 cu CS Universitatea de Vest Timișoara. Maramureșencele au învins și ele la rândul lor pe teren propriu cu 35-29 formația CSU Reșița și se anunță una dintre candidatele la locurile care se califică pentru turneul semifinal din seria D. Seria este alcătuită din șase echipe, care vor juca două tururi și două retururi, iar primele două clasate merg la turneul semifinal de opt formații, de unde primele două din cele două grupe semifinale se califică pentru turneul final. În urma acestuia, primele două clasate promovează direct în Liga Națională, numită din sezonul trecut Liga Florilor, iar celelalte două vor susține un baraj cu ocupantele locurilor 11 și 12 din primul eșalon. În cel de-al treilea meci al grupei, arădencele de la Crișul Chișineu Criș au învins în deplasare cu 33-25 formația CSU Oradea.

Pentru mureșence se anunță un joc deosebit de dificil în fața echipei care în ediția trecută a încheiat campionatul neînvinsă, reușind să treacă în ambele partide de CS Olimpic, dar aceasta era la ediția de debut și avea în componență doar junioare. Cu toate acestea, mureșencele au dat o replică bună, îndeosebi în partida de pe teren propriu. Băimărencele au reușit desprinderea spre final, învingând cu 36-31, după 17-17 la pauză, dar au avut o sarcină mai ușoară în ultima etapă, când au învins cu 36-25. Acum, sub culorile CSM, mureșencele au ocazia unei revanșe.

 

Târșoagă, în vizorul selecționerilor

După această etapă formația mureșeană va efectua deplasarea la Oradea, pentru partida cu CSU din localitate, după care campionatul se întrerupe două săptămâni. În această perioadă lotul de senioare al României va efectua un stagiu de pregătire centralizat. Vestea bună pentru CSM Târgu-Mureș este că una dintre componentele echipei este convocată la lot. Este vorba despre Andreea Târșoagă, care a făcut în acest an salturi de-a dreptul spectaculoase. Aflată la vârsta junioratului, după convocările la loturile de junioare, Andreea a intrat recent și în vizorul selecționerului celui de tineret, iar acum se află printre senioare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE