Share

Home / Administratie / Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș angajează

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș angajează

Printr-un anunț publicat în Monitorul Oficial, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Mureș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului Juridic al DJST Mureș.

Pentru a fi eligibili, candidații trebuie să posede studii superioare juridice de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă și să aibă cel puțin un an vechime în muncă. Dosarele se vor depune până la data de 3 octombrie. Concursul se va desfășura în 15 octombrie la ora 10:00, printr-o probă scrisă la sediul DJST Mureș, str. Victor Babeș nr. 11. Data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Condițiile de participare și condițiile de desfășurare a concursului, bibliografia și alte date necesare desfășurării concursului se afișează la sediul instituției și pe pagina www.djstmures.ro. Pentru mai multe detalii puteți suna la numărul de telefon 0265 218 841 sau trimite un e-mail la djst.mures@mts.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Poliţia mureşeană la raport: peste 1.000 de amenzi, într-o săptămână!

În perioada 1-7 noiembrie, poliţiştii mureşeni au acționat, la nivel judeţean, pentru prevenirea faptelor antisociale …

Share
Share