Home / Administratie / Consilierii locali din Târgu-Mureş, convocaţi la şedinţă

Consilierii locali din Târgu-Mureş, convocaţi la şedinţă

Distribuie

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 3739 din 14 septembrie 2018  se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului local municipal Târgu-Mureş, care va avea loc joi, 20 septembrie 2018, ora 14.00, la sediul Municipiului Târgu-Mureş din Piaţa Victoriei nr. 3, sala 45, cu următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Studiu de Fezabilitate pentru amenajare grădiniţă şi creşă în Cartierul Belvedere ”.
    2. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Studiu de Fezabilitate pentru amenajare spaţiu comercial”.
    3. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local nr.191 din 26 iulie 2018 referitoare la aprobarea limitelor maxime în cadrul cărora se pot efectua cheltuielile pentru acțiuni de protocol de către administrația publică locală a Municipiului Târgu-Mureș în conformitate cu prevederile O.G. nr.80/2001  privind stabilirea unor normative de cheltuieli pentru autoritățile administrației publice și instituțiile publice, actualizată, cu modificările și completările aduse prin Legea nr.258/2015.
    4. Proiect de hotărâre privind aprobarea sumelor pentru finanţarea nerambursabilă din fondurile bugetului local al municipiului Târgu-Mureş pentru programe/proiecte/acţiuni culturale depuse pe anul 2018 care  se desfășoară în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2018.
    5. Proiect de hotărâre privind modificarea titlului Hotărârii Consiliului Local nr. 86 din 22 martie 2018 privind facilităţile fiscale pentru terenurile aflate în concesiune respectiv închiriate, situate în Târgu -Mureş, strada Plutelor nr. 2 – Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul”.
    6. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici şi a documentaţiei tehnice pentru cinci obiective de investiţii, respectiv “Mansardarea blocurilor de locuinţe din Târgu-Mureş, Bulevardul 22 Decembrie 1989, nr. 16; Strada Ştefan Cicio Pop, nr. 21- 23; Strada Ştefan Cicio Pop, nr. 25 – 27; Str. Păcii nr. 72 şi Aleea Tâmplarilor nr. 7”.
    7. Proiect de hotărâre privind numirea în calitate de reprezentanţi ai Consiliului Local Municipal Târgu-Mureş, cu atribuţiile aferente în consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ din Municipiul Târgu-Mureş, în anul şcolar 2018-2019.
    8. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii “Magazin cadouri – jucării” în incinta Grădinii Zoologice Târgu-Mureș.
    9. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii “Amenajare fânar şi depozit de lemn” în incinta Grădinii Zoologice Târgu-Mureș.
    10. Proiect de hotărâre privind finanţarea din bugetul local a indemnizaţiei în valută pentru o delegaţie din partea Municipiului și a Consiliului Local Târgu-Mureş în vederea deplasării la Strumyani / Bulgaria, în perioada 18 – 22 octombrie 2018.
    11. Proiect de hotărâre privind reactualizarea componenţei Comisiei de evaluare şi selecționare a proiectelor de finanţare depuse în baza Legii nr. 34/1998 referitoare la acordarea unor subvenții asociațiilor și fundațiilor române cu personalitate juridică, care înființează și administrează unități de asistență socială precum şi a Regulamentului de organizare şi funcţionare a Comisiei de evaluare şi selecţionare, Procedura de lucru şi Grila de evaluare a proiectelor.
    12. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării diferențelor de sume pentru sprijinirea acţiunilor sportive pe semestrul II 2018, aprobate prin Hotărârea Consiliului Local nr. 182/2018.
    13. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Local nr. 218/ 26.07.2018  referitoare la acordarea unui meniu complet, de două ori pe săptămână, pentru pensionarii cu venituri mici în cadrul programului „Să ne îngrijim bunicii”.
    14. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor reglementări referitoare la utilizarea sălilor de curs/ laboratoarelor aflate în administrarea unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat din Municipiul Târgu-Mureş pentru activități educaționale după program.
    15. Proiect de hotărâre privind oferirea gratuită a sălilor de curs și suportarea cheltuielilor cu utilitățile de către Municipiul Târgu-Mureș pentru programul after school al elevilor din clasele 0-IV.
    16. Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor sălilor de sport aflate în administrarea unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat din Municipiul Târgu-Mureş.
    17. Proiect de hotărâre privind aprobarea Statului de funcţii, modificarea Regulamentului de organizare şi funcţionare, Regulamentului de ordine interioară precum şi a Organigramei Clubului Sportiv Municipal Târgu-Mureş.
    18. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism„Plan Urbanistic Zonal – dezvoltarea zonei Spitalului Clinic Județean de Urgență Mureș zona străzii Gheorghe Marinescu – Parcul Eroilor”cu regulamentul local de urbanism aferent – Etapa I, beneficiar: Municipiul Târgu-Mureş.
    19. Proiect de hotărâre privind susţinerea proiectului de hotărâre pentru aprobarea documentaţiei de urbanism„Plan Urbanistic Zonal- reconversie zonă funcţională pentru construire locuinţă şi eliminare drum prevăzut în P.U.Z- Corneşti” , Strada Trebely nr. 95- 97 cu regulamentul local de urbanism aferent beneficiari: Puskas Attila şi Puskas Boroka.
    20. Proiect de hotărâre privind  modificare art.2 din Hotărârea Consiliului Local nr. 220/27 iulie 2017 privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic Zonal- actualizare PUZ ansamblul rezidenţial Dolomiti, strada Livezeni, fără număr”, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 303/06.09.2007, cu regulamentul local de urbanism aferent – Beneficiari: SC Dolomiti Invest SRL, SC Fomco 2006 SRL, Borşan Rita Simona.
    21. Proiect de hotărâre privind actualizarea articolului 1 și modificarea articolului 3 din Hotărârea  Consiliului Local nr. 227/29.06.2006, privind aprobarea reglementării regimului juridic al terenurilor aferente locuințelor situate pe strada Maramureș și strada Muntenia, construite prin program ANL.
    22. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării prin licitație publică a unui imobil (teren și construcție) situat în Târgu-Mureș, strada Islazului nr. 2
    23. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către Miclea Sorin Ioan şi soţia Zsuzsanna Tunde a terenului în suprafaţă de 37,10 metri pătraţi aparţinând Municipiului Târgu-Mureş.
    24. Proiect de hotărâre privind suplimentarea unor suprafeţe concesionate – strada Muncii, la colţ cu strada Înfrăţirii.
    25. Proiect de hotărâre privind instituirea unor norme cu privire la utilizarea parcărilor de domiciliu din Municipiul Târgu-Mureş.

(Redacţia)

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.