Home / Slider / Partenerul Enel, Icon Business Advisor, deschide primul punct de vânzare în Tîrgu-Mureș

Partenerul Enel, Icon Business Advisor, deschide primul punct de vânzare în Tîrgu-Mureș

Distribuie

Compania Enel, prin partenerul local, Icon Business Advisor, a deschis un punct de lucru în Tîrgu Mureș, pentru a fi mai aproape de clienți. La deschidere au participat oficialități locale, clienți Enel și membri ai echipei Icon Business Advisor.
Claudiu Maior, consilierul primarului municipiului Tîrgu Mureș, Bogdan Matei, director de vânzări Enel România și Cristian Kadar, administrator Icon Business Advisor, au tăiat vineri, 14, septembrie, panglica inaugurală, într-un gest simbolic care a marcat deschiderea punctului de lucru, aflat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, lângă sensul giratoriu de la ”Corina”.

Bogdan Matei, director de vânzări Enel România, a ținut un scurt speech despre semnificația acestui eveniment. „Pentru mine e o mare bucurie și onoare să particip la un astfel de eveniment. Mă bucur să văd atât de multă lume prezentă, pentru că ceea ce facem noi vine exact din dorința de a fi cât mai aproape de clienții noștri, de a-i implica cât mai activ, de a le oferi servicii și produse care să le facă viața mai ușoară. Noi am ales strategia aceasta de a aduce cât mai mulți clienți în piața concurențială de energie, tocmai din dorința de a le oferi clienților cât mai multe posibilități, de a le oferi informația de care au nevoie, ca să-și aleagă furnizorul pe care și-l doresc. Recunosc că acest lucru a implicat un efort comercial foarte mare, dar mă bucură să spun că efortul acesta ne-a adus postura de lideri pe piața furnizorilor de energie electrică din România. Am depășit vechiul lider și vom continua cu această strategie, pentru că după cum veți vedea spre sfârșitul anului, vom avea multe alte evenimente și în alte locuri din țară.
Ne mândrim că avem în Icon Business Advisor un partener local de încredere, cu care lucrăm de mult timp și care e foarte prezent pe piața din județul Mureș.


Cristian Kadar, partenerul Enel a avut un sfat de transmis potențialilor clienți. „Am o singură rugăminte la dumneavoastră: dacă vă bate un agent la ușă, deschideți-i. Gândiți-vă că s-ar putea să aibă o ofertă bună. Deschideți-le ușa și ascultați-i. Ei sunt cei care au făcut posibilă deschiderea acestui punct de lucru. Suntem pe un drum bun, cu tot mai mulți clienți, cu o echipă bună, performantă, care are în ofertă produse și servicii de calitate. Mulțumim companiei Enel pentru încrederea acordată. ”
În rândurile de mai jos, printr-un comunicat de presă, Enel oferă mai multe detalii cu privire la noul punct de lucru.

A consemnat Elena Polearuș

Enel este o companie cu tradiție în România și pe lângă furnizarea de energie electrică este și un furnizor recunoscut de gaze naturale, ambele servicii fiind completate cu produse ce aduc valoare adăugată, suport direct și eficiență în consumul de utilități pentru clienți persoane fizice si juridice.
Mai mult, Enel a adus diferențiatorul în piață – prin extinderea rețelei de Magazine Enel în același timp cu dezvoltarea forței mobile de vânzare, concept care realizează pentru orice tip de client o păstrare a calității comunicării transparente și după realizarea procesului de vânzare.
Ca urmare, Enel aduce pentru orice utilizator nu doar vânzarea, ci și oamenii, consultanții Enel și metodele digitale prin care se păstrează fără restrictii de timp sau distanță legătura cu ceea ce cu mândrie numim clientul Enel.”
Adrian Faur, Manager Vânzări Indirecte


Comunicat de presă
Partenerul Enel, Icon Business Advisor, a deschis astăzi primul magazin dedicat vânzării serviciilor Enel în Târgu-Mureș, județul Mureș, unde clienții persoane fizice și juridice vor beneficia de un punct dedicat de vânzări și vor putea să acceseze oferte personalizate pe piața liberă, atât pentru energie electrică, cât și pentru gaze naturale.
Începând de astăzi, clienții persoane fizice și juridice din zonă pot veni la punctul de vânzare din bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 255, parter, pentru a beneficia de consultanță de specialitate și oferte dedicate la alegerea furnizorului de electricitate și gaze naturale. Echipele activează atât în oraș, cât și în zonele rurale, prin specialiști dedicați.
Reamintim că, odată cu deschiderea către concurență a piețelor de energie, a fost implementat cadrul legal care să permită tuturor consumatorilor de energie electrică și de gaze naturale, indiferent de natura consumului (casnic sau noncasnic), să uzeze de dreptul de eligibilitate, adică să își aleagă furnizorul dorit și să încheie cu acesta contracte pentru furnizarea energiei electrice pentru locul sau locurile de consum. Schimbarea furnizorului de energie electrică de către clientul final se face în conformitate cu Ordinul ANRE nr. 105/2014, fiind un proces gratuit și nu implică modificări de ordin tehnic ale instalațiilor de utilizare.
În fiecare zi de luni până vineri, între orele 10.00 și 19.00, dar și sâmbăta de la 10.00 la 14.00, specialiștii din punctul de vânzare vor oferi consultanță cu privire la ofertele de energie, vor prezenta produsele și serviciile Enel, vor oferi asistență pentru contractare și oferte personalizate.
În plus, clienții persoane fizice pot beneficia de serviciile cu valoare adăugată pe care Enel le furnizează, alegând unul dintre pachetele Enel Asistență, care oferă acces la servicii precum: reparații și intervenții la instalații electrice interioare, reparații de lăcătușerie, reparații ale instalațiilor de încălzire a apei, verificare tehnică a instalației de gaz, intervenții de urgență la instalația de gaz și centrala termică, verificarea centralei termice pe gaz. Pentru clienții persoane juridice, pachetul Enel Confort asigură, pe lângă tarife avantajoase, intervenție imediată în caz de deteriorare a instalațiilor electrice și verificarea anuală a prizelor de pământ.
Aceste servicii oferă acces la o echipă de profesioniști pentru sprijin în reparații ale instalațiilor, oferind servicii de calitate, rapid și eficient, 24 de ore pe zi, printr-o rețea de firme specializate, administrată de compania Europ Assistance.
De asemenea, magazinul pune la dispoziția clienților și servicii de asigurare, pachete pentru echipamente de aer condiționat, precum și becuri LED în rate.
Mai multe detalii despre ofertele Enel Energie pentru consumatorii persoane fizice sunt disponibile pe: http://www.enel.ro/ro/clienti-oferte-rezidentiali-ee.html iar pentru clienții persoane juridice pe: http://www.enel.ro/ro/clienti-oferte-ee.html
Enel este o companie energetică multinațională, unul dintre liderii integrați pe piețele globale de electricitate, gaze naturale și energii din surse regenerabile. Enel este cea mai mare companie de utilități din Europa după capitalizarea de piață și una dintre primele companii de electricitate de pe continent în ceea ce privește capacitatea instalată și EBITDA raportat. Grupul Enel activează în peste 30 de țări de pe cinci continente și are o capacitate instalată netă de producție de energie de circa 88 GW. Enel distribuie electricitate și gaze naturale printr-o rețea de peste 2 milioane km, are peste 72 de milioane de clienți casnici și companii în toată lumea, care reprezintă cea mai mare bază de clienți comparativ cu firmele europene din domeniu. Divizia de energii regenerabile Enel Green Power operează unități de producție cu o capacitate instalată de 42 GW din surse eoliene, solare, geo-termale și hidro în Europa, cele două Americi, Africa, Asia și Australia.
Prezent pe piața din România încă din 2005, Enel este, în acest moment, unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, dar și al producției de energie electrică din surse regenerabile. Companiile Enel au 3.100 de angajați în România și oferă servicii unui număr de 2,8 milioane de clienți, localizați cu preponderență în trei zone importante ale țării: Muntenia Sud (inclusiv București), Banat și Dobrogea, acoperind o treime din piața locală de distribuție prin intermediul companiilor E-Distribuție. Enel continuă dezvoltarea unui program de investiții pentru îmbunătățirea calității serviciilor, a siguranței și performanței rețelelor și implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel. Enel Energie și Enel Energie Muntenia sunt importanți furnizori de energie în România, având în ofertă atât energie electrică și gaze naturale, cât şi servicii cu valoare adăugată (precum servicii de asistenţă, produse de iluminat, servicii de asigurare, aer condiționat etc).


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTOREPORTAJ: ”Gala Aniversară Zi de Zi 20 de ani” în peste 250 de imagini

Distribuie Cotidianul mureșean Zi de Zi și-a sărbătorit cele două decenii de activitate în cadrul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.