Share

Home / Administratie / Avem prefect!

Avem prefect!

Guvernul României a decis, în şedinţa de joi, 20 septembrie, numirea, „cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al județului Mureș de către Dușa Mircea.” Hotărârea a apărut pe site-ul Guvernului României, www.gov.ro, şi va fi publicată, probabil vineri, în Monitorul Oficial al României.

Mircea Duşa s-a născut la data de 1 aprilie 1955, la Topliţa (judeţul Harghita) şi a deţinut de-a lungul timpului funcţii importante, atât pe plan local cât şi la nivel naţional, precum primar al oraşului Topliţa (1996-2000), prefect al judeţului Harghita (2001-2004), deputat PSD (2004-2008, 2008-2012), vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor (2009-2010), ministru pentru Relaţia cu Parlamentul (2012) şi ministru al Administraţiei şi Internelor (2012).

(Redacţia)

Share

1 comentariu

  1. si asta e un securist, impreuna cu pascanu’ si chirtesu’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

“Medicina Viitorului”, la Zilele UMFST

Cu ocazia Zilelor Universităţii de Medicină, Farmacie, Ştiinţă şi Tehnologie (UMFST), Comisia de Cercetare Științifică …

Share
Share