Home / Politic / Pe cine susţine PSD Mureş la conducerea partidului. Anunţul făcut de Vasile Gliga

Pe cine susţine PSD Mureş la conducerea partidului. Anunţul făcut de Vasile Gliga

Distribuie

Membrii Biroului Permanent Judeţean al PSD Mureş, reuniţi în şedinţă alături de primarii PSD din judeţ, au decis, joi, susţinerea preşedintelui Liviu Dragnea la conducerea PSD, a anunţat liderul organizaţiei judeţene, Vasile Gliga.

„Toţi participanţii la şedinţă au hotărât susţinerea preşedintelui Liviu Dragnea la conducerea PSD pentru binele românilor, binele României şi aducerea la îndeplinire a programului de guvernare. Au fost prezenţi 12 dintre cei 16 membri ai Biroului Permanent Judeţean al PSD Mureş şi toţi primarii. Decizia a fost luată în unanimitate, toţi au trimis un mesaj de unitate. Fiecare şi-a spus punctul de vedere şi în cele din urmă toţi au spus că Dragnea a adus partidul la acest scor şi a făcut posibilă această creştere de salarii şi tot ce s-a făcut pentru români şi el trebuie să meargă mai departe. Toţi primarii spun că au simţit acum, de când am fost la guvernare, că s-au dat mai mulţi bani şi că în sfârşit se simte că se dezvoltă ceva. Este vorba de 720 de milioane de euro numai pe Ministerul Dezvoltării pe lângă banii europeni pe care i-au accesat primăriile”, a declarat, pentru Agerpres, Vasile Gliga.

În privinţa poziţiilor contrare din PSD, Gliga a spus că la reuniunea Biroului Permanent Judeţean al PSD Mureş s-a afirmat că „tocmai cei care au beneficiat de funcţii şi de bugete mai mari, exact aceia cer acum demisia lui Dragnea”.

Acesta susţine că cei mai îndreptăţiţi să ia o poziţie ar fi fost ardelenii, care nu au vicepremieri, nu au premier şi nu „cei care chiar au fost prim-miniştri sau sunt vicepremieri”.

(www.agerpres.ro)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mureș: Caravană cu servicii gratuite din 10 specialități medicale

Distribuie Direcția de Asistență Sighișoara Sighișoara a demarat, în data de 18 martie 2024, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.