Spotlight Dance Studio, o sală de dans lansată de campioni mureșeni Slider
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 1261 Vizualizări

Spotlight Dance Studio, o sală de dans lansată de campioni mureșeni

Cristina Tătar, partenerul său Paul Moldovan și colegul lor Ionuț Varodi au hotărât după o traiectorie impresionantă de 17 ani în lumea dansului în care au câștigat 3 titluri de campioni modiali și 15 de campioni naționali, să împărtășească cunoștințele cu mureșenii și nu numai, deschizând o sală de dans în Târgu-Mureș. Ea este dedicată atât celor care vor să facă performanță, cât și pasionaților care se dedică acestei activități ca hobby.

„Beneficiile pe care le au copiii de pe urma dansului sportiv în prima parte, cea de inițiere, sunt multiple. Își dezvoltă motricitatea, urechea muzicală, anumite abilități fizice și chiar abilitățile sociale” a declarat Cristina Tătar.

Partenerul ei, Paul Moldovan, pune mare accent pe rolul părintelui în succesul copiilor. „Din perspectiva părinților înseamnă devotament, înseamnă implicare, deoarece un părinte trebuie să-și susțină copilul, mai ales în momente dificile deoarece sportul de performanță înseamnă momente dificile, de oboseală, de stres, iar rolul părintelui este de suporter numărul unu” a spus el.

O sală modernă dotată cu toate cele necesare

Doritorii pot avea parte atât de cursuri de inițiere pentru copii, care mai apoi pot duce la performanță și dans sportiv, de tip ballroom sau latino-american, cât și pentru adulți, de inițiere, dar și de societate. Pentru începătorii cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani cursurile vor avea loc în fiecare marți și joi, iar pentru adulții peste 15 ani, luni și miercuri. Studio-ul de dans este recent renovat, ei finalizând renovările chiar miercuri, 26 septembrie, și beneficiază de toate necesitățile desfășurării activității pentru toate categoriile de vârstă, cum ar fi parchet nou, aer condiționat, vestiare, recepție, etc.

Cristina Tătar și Paul Moldovan

„Noi vrem să oferim adulților care vor să facă dans de plăcere un serviciu destul de complex, să aibă multe avantaje. Pe lângă faptul că vor învăța să danseze anumite dansuri care le vor folosi în mediul social, serviciul nostru vrea să ofere și o postură foarte bună, un stil de viață sănătos și un mediu social foarte activ. Noi suntem tineri – ei doi au 24, respectiv 23, iar eu 28, și cu toate acestea, avem experiență de predat de cel puțin 5 ani până acum” a spus Ionuț Varodi.

Cursurile vor începe din 1 octombrie, iar toți doritorii pot obține mai multe informații la sediul studioului de dans pe strada Liviu Rebreanu nr. 29A, etajul 1 sau la numerele de telefon 0752 521 820 (Ionuț Varodi) și 0770 546 120 (Paul Moldovan).

Ionuț Varodi și partenera sa
Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE