FOTO: Un măr pe zi ține medicul departe de casă Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 201 Vizualizări

FOTO: Un măr pe zi ține medicul departe de casă

Anumite zile din an ne sunt deosebit de cunoscute, dar printre acestea,  mai apar şi unele zile mondiale deosebit de amuzante, cărora nici nu ne-am fi gândit vreodată că li se vor da o semnificaţie  importantă.

Una dintre acestea este Ziua cidrului de mere pe care B-Unicii au  sărbătorit-o ținând cont că mărul este simbolul acestui anotimp, al cestei toamne atât de frumoase.

Așadar am vorbit despre această băutură răcoritoare, inventată în timpuri imemoriale. Legenda spune că odată,  Carol cel Mare,  regele francilor s-a așezat din greșeală pe un sac cu mere răscoapte și a observat sucul pe care l-au eliminat acestea, fapt care i-a dat ideea de producere a băuturii din mere – cidrul.

Nu se spune că un măr pe zi ține medicul departe de casă? Am folosit acest slogan  publicitar al unei firme românești care produce cidru și ne-am convins că,” pentru fiecare pahar de cidru au fost folosite șase mere . Chiar am făcut acest calcul.ˮ

Am folosit acest pretext pentru a-i sărbători pe aniversații lunii septembrie alături de îndrăgitul interpret de muzică populară Ovidiu Furnea, care dealtfel a devenit prietenul B-Unicilor.

Dr. Anca FLOREA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE