Workshop Knots & Sutures pentru mediciniști Eveniment
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 108 Vizualizări

Workshop Knots & Sutures pentru mediciniști

În perioada 6 – 7 octombrie, Societatea Studenților Chirurgi din România invită studenții la Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul UMSFT la sediul universității pentru cea de-a 43-a ediție a workshopului Knots & Sutures.

Sâmbătă, 6 octombrie, începând cu ora 09:00 va avea loc deschiderea workshop-ului, urmată de cursuri de măsuri de asepsie și antisepsie, instrumentele chirurgicale de bază și folosirea lor, noduri chirurgicale și pansamente și bandaje.

Duminică, 7 octombrie, începând tot cu ora 09:00, vor avea loc cursuri de hemostază, managementul plăgii, laparotomie și parietorafie, tipuri de suturi.

Criteriile de selecție pentru participare sunt: membrii SSCR Târgu Mureș au prioritate, refuzul la o ediție anterioară a aceluiași eveniment este un minus, anul de studiu (studenții în anii mai mari au prioritate), dar și ordinea înscrierilor.

Taxa de participare este de 90 lei pentru non-membri și 70 lei pentru membrii cotizanți ai asociației. Înscrierile se fac pe site-ul www.sscr.ro, iar taxa se va achita după primirea e-mailului de confirmare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE