Material lemnos confiscat de poliţisti Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 221 Vizualizări

Material lemnos confiscat de poliţisti

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice, au efectuat, în perioada 1-2 octombrie, o acțiune pe linia prevenirii transportului și comercializării de materiale lemnoase fără proveniență legală.

Astfel, luni 1 octombrie, poliţiştii au depistat în trafic, pe raza comunei Ernei, o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 59 de ani, din localitate, care transporta material lemnos, fără a deține documente legale de transport și proveniență.

„Bărbatul a fost sancţionat cu amendă contravenţională, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010, modificate, iar materialul lemnos identificat, respectiv cantitatea de şase metri steri lemn de foc, din specia carpen, în valoare de 500 lei, a fost confiscat şi predat în custodia unui reprezentant al Ocolului Silvic Târgu-Mureş”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Marţi, 2 octombrie, poliţiştii au depistat în trafic, pe raza comunei Bahnea, o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din localitatea Corunca, care transporta material lemnos.

Fiind verificat avizul de însoțire prezentat pentru control, s-a constatat că bărbatul a efectuat un transport repetat de materiale lemnoase în baza aceluiaşi aviz de însoţire. Bărbatul a fost sancţionat cu amendă contravenţională, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010, modificate, iar materialul lemnos identificat, respectiv cantitatea de 7,5 metri steri lemn de foc, din speciile gorun şi carpen, în valoare de 1.100 lei, a fost confiscat şi predat în custodia unui reprezentant al Ocolului Silvic Târnăveni”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE