Doi elevi, găsiţi într-o clasă aproape în comă alcoolică Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1685 Vizualizări

Doi elevi, găsiţi într-o clasă aproape în comă alcoolică

Comisia de disciplină a Liceului “Petru Maior” din Reghin analizează cazul a doi elevi din clasa a X-a, care au intrat în şcoală sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind descoperiţi într-o sală de clasă aproape în comă alcoolică de către profesorul de serviciu.

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş, Ioan Macarie, a declarat joi că cei doi elevi au ajuns la spital, unul dintre ei la cel din Reghin, iar altul la Clinica de Psihiatrie din Târgu-Mureş, după ce a ameninţat că se sinucide.

“Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile. Cei doi elevi au lipsit de la ora de practică, care era de la 8,00 la 9,00. Aceştia au fost descoperiţi într-o sală de clasă aproape în comă alcoolică de către profesorul de serviciu. Au fost duşi în cancelaria şcolii unde li s-a făcut rău şi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Au fost chemaţi părinţii, iar unul dintre elevi a ameninţat că se sinucide. În acest condiţii a fost trimis la Clinica de Psihiatrie din Târgu-Mureş. În astfel de cazuri sunt mai multe tipuri de sancţiuni, de la scăderea notei la purtare, până la transferul la alte unităţi de învăţământ sau exmatricularea pe timp de o săptămână. Comisia de disciplină a Liceului „Petru Maior” va decide ce sancţiuni se vor dicta, în funcţie de abaterile pe care cei doi le-au săvârşit sau nu”, a arătat Macarie.

Conform conducerii şcolii, cei doi copii ar fi venit băuţi de acasă, iar înainte de a ajunge la şcoală ar mai fi cumpărat alcool de la un magazin din apropiere.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE