FOTO: Traininguri şi socializare, la întâlnirea Departamentală ELSA România Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 725 Vizualizări

FOTO: Traininguri şi socializare, la întâlnirea Departamentală ELSA România

The European Law Students Association (ELSA) Târgu-Mureș revine, de această dată, organizând un eveniment nou la nivelul asociației târgumureșene, de anvergură națională, în cadrul căruia au participat un număr de 120 de studenți de la 12 facultăți de Drept, și anume, Întâlnirea Departamentală ELSA România (IDER).

Training şi socializare

Desfășurat în perioada 20-23 septembrie, la Bran, evenimentul a marcat începutul noului mandat și a avut ca scop întâlnirea tuturor Birourilor Locale ELSA România, în vederea dezbaterii și soluționării problemelor asociației, dar și stabilirea punctelor cheie privind dezvoltarea Grupurilor Locale din rețeaua ELSA România.

„Pe lângă atelierele de lucru în cadrul cărora participanții s-au cunoscut și au stabilit așa numitele strategic goals pentru mandatul 2018-2019. În același timp, aceștia au avut ocazia să se cunoască prin intermediul activităților de team-building. Totodată, dezvoltarea pe plan profesional, cât și personal a avut un loc important în ceea ce reprezentau obiectivele evenimentului, astfel, a fost susținut de către domnul Florian Gheorghe training-ul cu tema Leadership, în cadrul căruia au participat un număr de 40 de studenți”, au transmis organizatorii evenimentului, prin intermediul unui comunicat.

Totodată, pe principiul „work hard, party harder”, participanții la eveniment au dansat neîntrerupt la petrecerile organizate în fiecare seară, fiind un prilej de relaxare perfect.

„Comitetul de Organizare dorește să mulțumească tuturor partenerilor și sponsorilor care i-au susținut în organizarea Întâlnirii Departamentale ELSA România (IDER), cât și participanților, fără de care evenimentul nu s-ar fi bucurat de un real succes”, au mai transmis reprezentanţii ELSA Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE