Home / Timp liber / Tabăra de Creație Foto ,,Șoapte în culori” la Sovata

Tabăra de Creație Foto ,,Șoapte în culori” la Sovata

Distribuie

Casa de Cultură a Studenților din Tîrgu Mureș organizează în perioada 19 – 21 octombrie , în stațiunea Sovata, Tabăra de Creație Foto – Pictură, intitulată ,,Șoapte în culori”.

„Ne adresăm tinerilor și în special studenților ce sunt atrași de arta fotografică și celor ce iubesc pictura. Având telefoane mobile dotate cu camere foto tot mai performante, cu siguranță mulți cochetează cu fotografia, dar probabil prea puțini au studiat arta fotografică. Unii iubesc pictura dar poate nu au îndrăznit niciodată să picteze ceva, neștiind de unde și cum să înceapă sau pur și simplu nici nu s-au gândit că ar putea crea ceva frumos cu o simplă pensulă, o coală de hârtie și niște acuarele.  Dorim să le oferim studenților și tinerilor ocazia de a afla și învăța cât mai multe despre arta fotografică și despre pictură. Vom pune accentul pe înțelegerea compoziției, tehnicile și materialele folosite, modul de poziționare în raport cu lumina și nu în ultimul rând pe creativitate”, au precizat organizatorii.

Înscrierile se fac prin completarea fișei de înscriere (online sau la sediul CCS) și trimiterea a două fotografii sau desene/picturi (fotografiate) la adresa ccstargumures@gmail.com, până în data de 17 octombrie 2018. În funcție de fotografiile primite se va face o selecție a participanților, locurile din tabără fiind totuși limitate. Transportul, cazarea și masa concurenților vor fi suportate de către organizatori. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0265.216.066 sau prin trimiterea unui e-mail cu subiectul Tabăra de Creație Foto și Pictură ,,Șoapte în culori”, la adresa ccstargumures@gmail.com.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mii de pietre la ediția de toamnă a expoziției  MINERALIA

Distribuie Mureșenii sunt invitați la o incursiune în minunata lume plină de formă și culoare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.