Donează sânge în cadrul Medifun! „Cea mai sângeroasă echipă” va fi răsplătită Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 150 Vizualizări

Donează sânge în cadrul Medifun! „Cea mai sângeroasă echipă” va fi răsplătită

Cu speranța că va fi conturată o nouă tradiție a Medifun-ului, organizatorii continuă proiectul „Cea mai sângeroasă echipă”.

La fel ca și în anul precedent, participanții vor dovedi că festivalul promovează spiritul de echipă, așa că este așteptat Mureșul în echipă.

Sunteți invitați să donați sânge, în perioada 8-12 octombrie, între orele 8:00-12:00, la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină (Strada Molter Károly nr. 2, Târgu Mureș) pentru a ameliora deficitul de sânge din spitale și arăta că niciun coechipier bun nu-i lasă pe ceilalți în urmă!

Desigur, echipa care donează cel mai mult (sau conving pe alții să doneze în numele echipei) va primi ca premiu cantitatea donată în vin!

Poate dona sânge orice persoană sănătoasă cu vârsta între 18 – 65 ani, având documente de identitate valabile şi care îndeplineşte următoarele condiţii: să aibă greutatea peste 55 kg, să nu fi suferit intervenţii chirurgicale în ultimele 6 luni, femeile să nu fie însărcinate sau în perioada de lăuzie, să nu aibă / să nu fi avut următoarele boli: hepatită B și C, TBC, sifilis, epilepsie, diabet, ulcer, boli de inimă, astm bronşic, alergii.

Informații suplimentare despre procedura de donare pot fi obținute pe site-ul www.transfuzie-mures.ro.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE