Curs pentru voluntari UPU-SMURD, la UMFST Târgu-Mureş Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 746 Vizualizări

Curs pentru voluntari UPU-SMURD, la UMFST Târgu-Mureş

Studenții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) din Târgu-Mureș se pot înscrie, până în data de 18 octombrie, la cursul pentru voluntari începători la UPU-SMURD Târgu-Mureș, care va avea loc în perioada 20-21 octombrie, în Amfiteatrul 1 al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș.

Potrivit Blogului UMFST Târgu-Mureş, cursul este organizat de UPU-SMURD Târgu-Mureș, în colaborare cu Organizația Studențească de Medicină de Urgență (OSMU).

„Ești student/elev la o unitate de învățământ cu profil medical? Ești pasionat de medicina de urgență? Ți-ai dorit întotdeauna să faci parte din echipajele SMURD, pe care până acum le-ai văzut în acțiune doar la televizor? Atunci te așteptăm să te alături echipei de voluntari UPU-SMURD, pentru ca visul tău să devină realitate”, a transmis echipa OSMU.

La finalul cursului, participanții vor susține un examen teoretic, în data de 27 octombrie 2018. Pentru a putea participa la examenul final, prezența este obligatorie în ambele zile de curs.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE