„Podul Centenarului”, în pregătire la Târnăveni Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 760 Vizualizări

„Podul Centenarului”, în pregătire la Târnăveni

Primarul municipiului Târnăveni, Nicolae Sorin Megheşan, a anunţat în urmă cu câteva zile, că instituţia pe care o conduce a semnat un contract de lucrări cu SC Strabag SRL Bucureşti pentru execuţia proiectului „Construire pod rutier nou peste râul Târnava Mică, Municipiul Târnăveni.”

Proiectul prevede demolarea actualului pod peste Târnava Mică şi realizarea unui pod nou, pe DN 14A, precum şi a unui podeţ pietonal pe durata execuţiei lucrărilor.

„A fost o adevărată “bătălie” în hățișurile administrative și birocratice din România. Mai întâi argumentarea ideii, apoi acceptarea acesteia, obținerea finanțării și într-un final, procedura de achiziție publică. Toate complicate. Mă bucur că ieri, în anul 100 al României Mari, am reușit să semnăm contractul de realizare a podului de peste Târnava Mică. În acest an vom realiza proiectarea, iar în primăvară încep lucrările de execuție. Anul viitor, finalizăm un obiectiv fundamental pentru Târnăveni, pe care îl vom numi “Podul Centenarului”. Astfel, va rămâne mărturie că cei 100 de ani nu au trecut degeaba și că știm să facem lucruri care să dăinuiască măcar încă un secol”, a precizat Nicolae Sorin Megheşan.

Valoarea estimată a lucrării este 1,7 milioane de euro, bani proveniţi de la bugetul de stat.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE