Share

Home / Administratie / Planul Urbanistic Zonal ”Zona Miron Neagu”, aprobat

Planul Urbanistic Zonal ”Zona Miron Neagu”, aprobat

În ședința ordinară a Consiliului Local Sighișoara din data de 27 septembrie 2018 a fost supus spre aprobare Planul Urbanistic Zonal ”Zona Miron Neagu” – strada Miron Neagu din municipiul Sighișoara.

„Documentația, avizată favorabil de Comisia tehnică de urbanism și amenajarea teritoriului, a fost elaborată de SC Quatro Design SRL, la solicitarea beneficiarului Municipiul Sighișoara, în vederea stabilirii reglementărilor urbanistice și a introducerii unei zone din extravilan, parte a terenului studiat în intravilanul localității. Soluția urbanistică adoptată se înscrie în Regulamentul general de urbanism și este compatibilă cu vecinătățile existente”, a precizat Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, primarul municipiului Sighişoara.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Parc Științific şi Tehnologic în domeniul medical, al științelor vieții și al medicinei informatice, în pregătire la Târgu-Mureş

Asociația LifeTech City, primul pol de competitivitate din România în domeniul medical, al științelor vieții …

Share
Share