Bărbat reţinut pentru nerespectarea hotărârii judecătoreşti Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 211 Vizualizări

Bărbat reţinut pentru nerespectarea hotărârii judecătoreşti

Judecătoria Târgu-Mureş a dispus, la data de 7 septembrie 2018, emiterea unui ordin de protecţie privind un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Târgu-Mureş, prin care acesta era obligat să păstreze o distanţă minimă de 100 de metri faţă de fosta sa concubină, precum şi de domiciliul acesteia, fiindu-i interzis orice contact cu aceasta.

Potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, cu toate acestea, bărbatul a încălcat cu bună ştiinţă hotărârea instanţei, în data de 15 octombrie 2018, „când s-a apropiat la mai puţin de 100 de metri de staţia de autobus în care fosta sa concubină aştepta un mijloc de transport în comun pentru a se deplasa la domiciliu, după care a condus un autoturism cu care a urmărit autobusul cu care se deplasa aceasta.”

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 2 Band au oprit în trafic, pe raza comunei Mădăraş, bărbatul de 34 de ani, care a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest, cât şi recoltarea de probe biologice.

„Împotriva bărbatului, în data de 15 octombrie 2018, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurale nr. 2 Band au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice şi nerespectarea hotărârii judecătorești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE