Bookfaces, un concurs de fotografie creativă pentru toate vârstele Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 162 Vizualizări

Bookfaces, un concurs de fotografie creativă pentru toate vârstele

Biblioteca Județeană Mureș vă invită să fiți creativi! Aceasta va veni cu cărțile, iar voi sunteți așteptați cu o fotografie inedită, alături de o carte, aleasă de voi, cu care să vă „completați” reciproc. Fotografia trebuie trimisă pe adresa de e-mail a bibliotecii informare@bjmures.ro, până la data de 16 noiembrie.

Fotografiile trebuie să aibă o rezoluție optimă pentru a putea fi listate, iar cele mai originale vor fi premiate în data de 21 noiembrie, cu ocazia Philobiblon-ului mureșean, și vor fi expuse la două dintre secțiile bibliotecii: Secția pentru copii și Secția de literatură. Biblioteca vă stă la dispoziție cu zeci de mii de volume, astfel încât să puteți găsi cartea potrivită pentru voi. Astfel, o parte distractivă a concursului ar putea fi chiar căutarea cărții.

Exemplu de bookface (Sursă foto: www.knowyourmeme.com)

Concursul are două secțiuni: pentru copii între 6-14 ani și pentru persoane cu vârsta peste 14 ani. Sunteți rugați să specificați și: numele și prenumele, numărul de telefon și vârsta. Cele mai reușite fotografii vor fi premiate cu cărți.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE