Home / Business / Centru comercial nou, în pregătire la Reghin

Centru comercial nou, în pregătire la Reghin

Distribuie

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş a decis recent, cu ocazia unei şedinţe, că proiectul “Construire centru comercial, centrală termică şi gospodărie PSI, amenajări exterioare – parcare, accese incintă, drumuri de acces şi incintă, zone verzi – amplasare totem reclamă şi firme, racorduri şi branşamente utilităţi”, propus a fi realizat în municipiul Reghin, strada Ierbuş nr. 17-23, nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate.

Proiectul va fi implementat de societatea Evora Center SRL Reghin, iar Decizia etapei de încadrare a fost publicată pe site-ul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş.

“Investiția propune construirea unui centru comercial cu spaţii administrative, centrală termică, gospodărie PSI – rezervoare şi cameră pompe, pe o suprafaţă totală de 61.894 metri pătraţi”, se menţionează în document.

Viitorul centru comercial va avea regim de înălţime parter plus 1 (parţial), înălţime maximă de 11 metri şi o arie utilă de 19.980,5 metri pătraţi.

Despre Evora Center

Conform portalului www.listafirme.ro, SC Evora Center SRL Reghin s-a înfiinţat în anul 2000, se ocupă cu activităţi de comerţ cu amănuntul al articolelor şi aparatelor electrocasnice, în magazine specializate, are doi asociaţi – Cristiana Maria Căşvean şi Maria Căşvean, respectiv un administrator – Claudiu Marius Căşvean. La finalul exerciţiului financiar 2017, societatea a raportat următorii indicatori economici: cifră de afaceri de 45,7 milioane lei, profit net de 3,34 milioane lei şi 103 angajaţi.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Premiul I pentru Școala Gimnazială Ioan Vlăduțiu din Luduș

Distribuie Trupa de teatru a Școlii Gimnaziale Ioan Vlăduțiu, “Les amis de la scène”, coordonată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.