Două surori, șase medalii, un total de 9 pentru Together Dance Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 639 Vizualizări

Două surori, șase medalii, un total de 9 pentru Together Dance

Trei sportive de la clubul Together Dance Târgu-Mureș, pregătite de Pasztor Tunde au obținut împreună un total de 9 medalii în cadrul Concursului Național de Dans și Coregrafie Arlechin disputat la sfârșitul săptămânii la Brașov, competiție desfășurată în cadrul Festivalului Internațional de Dans și Coregrafie. Surorile Varga, Nikolet și Vivien au cucerit un număr de șase medalii. Cele două mici sportive  au ocupat câte un loc 1 și alte câte două clasări pe podium la diferite categorii. Elevă în clasa a III-a la Liceul Teoretic „Bolyai Farkas”, Varga Nikol, campioană mondială în acest an la categoria Solo, Dans Contemporan, titlu cucerit în luna mai în Croația, a urcat pe prima treaptă a podiumului la categoria Profi, secțiunea Dans Contemporan, proba ei preferată. Ea a mai obținut două locuri secunde la secțiunile Dans Acrobatic și Dans Tematic. Sora ei mai mare, Vivien a câștigat primul loc, tot la categoria Profi, la secțiunea Fantezie Coregrafică și a mai obținut două locuri III la Dans Acrobatic și Dans Tematic a categoriei de vârstă 10-13 ani.

A treia participantă a clubului Together Dace a fost Anda Tătar, care nu a fost nici ea mai prejos. Anda este elevă în clasa a IV-a la Școala Gimnazială  „Tudor Vladimirescu ” și a obținut la secțiunea Profi locul I la categoria Show (modern), locul II la categoria Fantezie coregrafică și locul III la Dans contemporan. Ea a reprezentat Târgu Mureșul și România în Spania, la Sitges, la finala Dance World Cup, unde a obținut locul 5 la categoria ei de vârstă.

Sunt rezultate de excepție pentru micile sportive mureșene, care evoluează din păcate la discipline mult prea puțin populare, în lipsa unor ramuri care nu au secții pentru aptitudinile lor în orașul nostru.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE