Irum și Kastamonu recrutează oameni în echipă Business
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 738 Vizualizări

Irum și Kastamonu recrutează oameni în echipă

Marți, 16 octombrie, a avut loc o nouă ediție a evenimentului Târgul de Cariere, de această dată în incinta Teatrului Național și cu o opțiune nouă de digitalizare a CV-ului.

Au fost disponibile peste 1.000 de locuri de muncă, din domeniul Inginerie, Resurse umane, Marketing, Retail, Administrativ, Consultanță sau Juridic, iar posturile au fost oferite atât pentru cei aflați la începutul carierei, cât și pentru cei cu experiență de peste 30 de companii, printre care CieMatricon, STC, Hirschmann, Kastamonu, Leroy Merlin, CSI, Bosch Automotive, Jac Travel, Azomures, E.On, Endava, EASTMEN, Continental, Gedeon Richter. La fiecare stand au venit cel puțin 400 de participanți, numărul de vizitatori fiind de aproximativ 1.200.

Am discutat cu reprezentanții câtorva companii prezente la eveniment pentru a afla care este oferta de muncă disponibilă pe piața mureșeană actuală.

Ioana Cristescu (mijloc) alături de colegele sale

La IRUM poți avea o carieră de succes

Compania IRUM a fost fondată în 1953 cu scopul de a construi și repara utilaje forestiere. În 1969, după o perioadă dedicată cercetării în domeniu, s-au construit primele tractoare articulate forestiere. În 1999, prin achiziția pachetului majoritar de acțiuni, IRUM devine membră a grupului MAVIPROD și, implicit, o companie cu capital 100% românesc, sub conducerea familiei Oltean.

Ei nu au momentan un număr fix de joburi disponibile, dar în funcție de CV-urile pe care le vor primi, vor vedea în ce măsură vor găsi locul potrivit pentru fiecare. „Nu este musai să fie acum un post disponibil, dacă găsim o persoană bună cu un CV bun sau care își dorește să facă parte din echipa noastră, putem să găsim soluții și să identificăm un loc în cadrul companiei”, ne-a spus Ioana Cristescu.

„Ca și la edițiile anterioare, ne dorim să găsim oameni atât pe partea de producție, ceea ce înseamnă studii medii, cât și pe partea de studii superioare pentru departamentul de proiectare, inginer pentru departamentul de calitate, ne-am dori să găsim și pe partea de achiziții, și pe partea de marketing pentru webmaster. Până acum, la edițiile trecute ne-am descurcat destul de bine, de fiecare dată am reușit să găsim oamenii pe care i-am și angajat ulterior, care fac parte din echipa noastră, și să vedem anul acesta ce găsim”, a precizat Ioana Cristescu. Pe unele posturi se cere pregătirea tehnică, însă aceasta nu este obligatorie. Nici experiența nu este obligatorie, ei având în cadrul companiei formatori, tutori care se ocupă de noii angajați.

Pentru mai multe detalii, vă puteți trimite CV-ul la hr@irum.ro sau la hr@maviprod.ro.

Frâncu Emilia și mascota Kastamonu

Kastamonu oferă și internshipuri pentru studenți

Parte a Hayat Holding, compania Kastamonu Entegre, cel mai mare trust turcest din industria lemnului și unul dintre jucătorii de top din domeniu la nivel mondial, a preluat 98% din acțiunile Prolemn în anul 1998, iar de atunci a inclus compania într-un amplu proces de diversificare și modernizare a producției, Kastamonu România devenind unul dintre cei mai mari producători de fețe de uși.

„Căutăm și pe partea tehnică, electricieni, mecanici, ingineri mecanici, avem nevoie și pe partea de logistică, de stivuitoriști, responsabili de import-export, dar și persoane pe partea economică, referent economic. Căutăm și pe partea de resurse umane și multe alte posturi ca operator spre exemplu, sau macaragii. Avem undeva la 20 de posturi disponibile. Noi luăm persoane începând de la juniori, care nu au experiență în domeniu, până la specialiști de achiziții, manageri, deci posturi de senior level. Fiind o fabrică pe partea de producție, avem nevoie de ingineri, mecanici, care bineînțeles că trebuie să fie tehnici. Chiar și pe partea de achiziții avem nevoie de persoane care să fi terminat ingineria pentru că este un domeniu apropiat”, a spus Frâncu Emilia, specialist resurse umane.

Ei caută și acceptă CV-uri și pentru internshipul de vară care este plătit (și unde se acordă și tichete de masă și transportul dacă este nevoie). „Avem un proiect de internship de aproximativ 60 de persoane în fiecare an și acești studenți vor face practică în toate departamentele companiei noastre pe perioada verii. Avem și studenți care vin din Cluj și Brașov”, a precizat Frâncu Emilia.

Dacă sunteți interesați de companie, trimiteți un CV la resurse.umane@kastamonu.ro.

Elena POLEARUȘ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE