Local Farmers’ Market de octombrie Slider
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 197 Vizualizări

Local Farmers’ Market de octombrie

Vineri, 19 octombrie, între orele 8:00 și 19:00, pe strada Scăricica vă așteaptă peste 35 de producători cu produse locale și sănătoase.

Misiunea evenimentului Local Farmers’ Market este, ca în fiecare lună, să atragă atenția oamenilor asupra faptului că suntem responsabili pentru sănătatea noastră deoarece noi alegem ce cumpărăm și ce mâncăm. Totodată suntem responsabili pentru dezvoltarea economiei noastre locale, deoarece, prin cumpărarea produselor de la producători locali, pe lângă faptul că acestea sunt mai proaspete și sănătoase decât produsele importate, sprijinim dezvoltarea economiei locale. Local Farmers’ Market e diferit de celelalte târguri organizate la noi în oraș, pentru că este un program de familie unde oamenii construiesc relații, se împrietenesc.

Aici veți găsi produse sănătoase locale, cum ar fi brânzeturi artizanale și produse de carne, bijuterii care îți fură ochii, săpunuri parfumate, ceaiuri, condimente, gemuri, sirpouri și multe altele, iar ca noutate, în această lună vor fi și 2-3 muzicieni care vor întreține atmosfera.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE