Share

Home / Sanatate / Înscrieri la rezidențiat

Înscrieri la rezidențiat

Ministerul Sănătății organizează duminică, 18 noiembrie, concurs de intrare în rezidențiat pentru următoarele domenii: medicină, medicină dentară și farmacie.

Potrivit site-ului Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, www.aspms.ro, cei interesați se pot înscrie la concurs la sediul instituţiei din Târgu-Mureş, strada Gheorghe Marinescu nr. 50, Biroul Resurse Umane, de luni până joi, între orele 9.00 – 15.00, iar în zilele de vineri între 9.00 – 14.00, până în data de 26 octombrie.

Detalii referitoare la dosarul de înscriere se găsesc pe pagina web a instituției, iar lista candidaților admiși la concurs va fi publicată până la data de 6 noiembrie pe site-ul rezidențiat.ms.ro.

Informații suplimentare se pot obține la numerele de telefon 0265-216.305 și 0265-211.729, iar publicația de concurs și metodologia sunt afișate pe site-ul official al concursului de rezidențiat: www.rezidențiat.ms.ro.

SZABÓ Bernadett

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Eminescu nu a murit de sifilis!

Teoria aceasta, prezentată oficial ani de zile, nu mai rezistă analizelor specialiștilor din prezent. Diagnosticele …

Share
Share