Deschiderea Anului Cercetășesc în Târgu-Mureș Social
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 149 Vizualizări

Deschiderea Anului Cercetășesc în Târgu-Mureș

Sâmbătă, 20 octombrie, va avea loc deschiderea noului an cercetășesc al Centrului Local Târgu-Mureș. Se va organiza un treasure hunt (vânătoare de comori) care va începe în Cetatea Medievală la ora 12:00 și se va finaliza la ora 17:00.

La ora 16:00, toți cei care sunt interesați de cercetășie, dar au peste 19 ani, sunt așteptați în Bastionul Blănarilor din Cetatea Medievală. Deschiderea Anului Cercetășesc se va încheia cu un „foc de tabără” specific, care va fi acompaniat de cântece de munte, unde vă puteți invita prietenii și familia pentru o seară de poveste.

„La începutul secolului al XX-lea, în perioada 27 iulie – 8 august 1907, Robert Baden-Powell a organizat pe insula Brownsea din Anglia o tabără pentru 20 de tineri în care promova spiritul de aventură, lucrul în echipă și progresul personal prin forțele proprii, totul sub forma unei metode educative. Astfel a început o mișcare care a devenit în scurt timp mondială, pe care noi o cunoaștem sub numele de cercetășie. În acest context, vă invităm să pornim împreuna în Calatoria spre centrul cercetășiei și să redescoperim tainele vieții active de cercetaș printr-un treasure hunt interactiv încheiat cu o seară clasică de chitară”, au declarat organizatorii pe pagina de Facebook.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE