Share

Home / Recomadări zi de zi / Spitalul Clinic Județean de Urgență angajează asistente medicale

Spitalul Clinic Județean de Urgență angajează asistente medicale

Spitalul Clinic Județean de Urgență din Târgu-Mureș organizează concurs pentru ocuparea a zece posturi temporar vacante de asistent medical generalist, după cum urmează: Secția Clinică Obstetrică -Ginecologie – 1 post, Secția Clinică ATI – 2 posturi, Secția Clinică Gastroenterologie – 4 posturi, Compartiment ATI ORL – 1 post, Secția Clinică Chirurgie și Ortopedie Pediatrică – 2 posturi, conform unui anunț publicat pe site-ul instituției.
Poate participa la concurs orice persoană care posedă o diplomă de licență sau diplomă de absolvire a unei școli postliceale, respectiv atestat de echivalare de asistent medical generalist.
Dosarele se pot depune zilnic, până joi, 25 octombrie, zilnic (de luni până vineri) între orele 13.00 – 15.30, la sediul instituției din strada Gheorghe Marinescu nr. 50, etajul I, camera 4107. Proba scrisă va avea loc în data de 7 noiembrie de la ora 10.00, iar proba de interviu se va desfășura în 9 noiembrie, începând cu ora 8.30.
Informații suplimentare se pot obține la Biroul de organizare sau de pe site-ul instituției, www.spitalmures.ro.

SZABÓ Bernadett

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Didactica. Vocalele ă şi â

O cercetare asupra etnogenezei poporului şi a evoluţiei limbii române aduce unele clarificări în legătură …

Share
Share