Home / Sport / Parcurs fără greș pentru handbaliste

Parcurs fără greș pentru handbaliste

Distribuie

Conform așteptărilor, echipa feminină de handbal CSM Târgu-Mureș a învins fără probleme în cadrul primei etape a primului retur din seria D a Diviziei pe terenul ultimei clasate. Fără să forțeze, mureșencele au câștigat pe terenul formației CSU Universitatea de Vest Timișoara cu 39-30, după ce la pauză conduceau cu 21-16. După cum o arată și scorul, jocul a fost unul deschis, cu garda jos, mureșencele primind un număr neașteptat de mare de goluri în confruntarea cu singura echipă din serie care nu a obținut nicio victorie.

CSM s-a distanțat în fruntea clasamentului și are după șase partide disputate un avantaj de 6 puncte față de Crișul Chișineu Criș și 9 față de Universitatea Reșița și Minaur Baia Mare. Pe aceasta din urmă o vor întâlni în etapa viitoare, tot în deplasare, duminică, 28 octombrie, de la ora 10.00.

În jocul de la Timișoara de la echipa mureșeană principala marcatoare a fost din nou Monica Bărăbaș, cu 7 goluri, iar celelalte goluri le-au înscris: Carina Ghemeș, Georgeta Bucin și Flavia Munteanu câte 6, Andreea Târșoagă și Carola Stângu câte 5, Paula Popeanu 4.

 

De asemenea, verificati

O nouă performanță internațională pentru dansatorul mureșean Rareș Cojoc

Distribuie Perechea de dansatori alcătuită din Rareș Cojoc și Andreea Matei, sportivi legitimați la cluburile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.