Etapă favorabilă mureșenelor în Liga III Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 219 Vizualizări

Etapă favorabilă mureșenelor în Liga III

Etapa a X-a a Ligii III de fotbal pare una favorabilă celor trei reprezentante ale județului Mureș care evoluează în seria V. Cu 3 victorii, 4 rezultate de egalitate și 2 eșecuri, cea mai bine clasată formație mureșeană este Avântul Reghin, aflată pe locul 8, cu 13 puncte. Reghinenii vor întâlni în această rundă, vineri, 26 octombrie, de la ora 15.00, pe teren propriu, formația AFC Odorheiu Secuiesc, aflată pe locul 12, cu 8 puncte. În același timp, pe stadionul Trans Sil din Târgu-Mureș nou promovata MSE va susține evolua din nou pe teren propriu. După cinci înfrângeri consecutive târgumureșenii au reușit să întrerupă seria neagră în etapa precedentă tocmai în fața liderului la zi, 0-0 cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc și vor avea ca adversară în această rundă o altă nou promovată, bistrițenii de la AFC Unu Fotbal Club Gloria. Cele două sunt vecine de clasament, pe locurile 13 și 14, cu câte 7 puncte și diferență de un singur gol la golaveraj în favoarea oaspeților de vineri. După egalul cât o victorie în fața ciucanilor, târgumureșenii vin cu un moral ridicat și o victorie în fața bistrițenilor i-ar putea urca două locuri în clasament, lucru posibil și cu ajutorul Avântului Regin, în cazul unei victorii cu echipa harghiteană.

Preluarea lanternei poate fi evitată

A treia echipă mureșeană, CS Iernut este și singura care va evolua în deplasare. Iernuțenii nu vor avea o sarcină ușoară în partida care se va disputa sâmbătă, 27 octombrie, tot de la ora 15.00, la Râșnov, cu formația locală Olimpic Cetate, aflată pe locul 6, cu 16 puncte. CS Iernut are șansa de a evita revenirea pe ultima poziție a clasamentului, deoarece formația devansată în urma celei de-a doua victorii a mureșenilor, obținută în etapa trecută, Gaz Metan Mediaș 2 va evolua pe terenul unei candidate la promovarea în Liga II, formația din Miercurea Ciuc.

Este așadar o etapă în care cele trei mureșene mai pot adăuga ceva la zestrea destul de săracă din acest sezon. Va urma o nouă rundă cu un duel mureșean, al doilea al turului, cel dintre CS Iernut și Avântul Reghin, programat sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 14.00. Cel de-al treile și ultimul din tur va avea loc pe Trans Sil în penultima etapă, între MSE și CS Iernut, care poate fi numit și un „derby al suferinței mureșenelor”, dacă până atunci acestea nu vor mai adăuga puncte în contul lor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE