A treia deplasare consecutivă pentru handbaliste Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 117 Vizualizări

A treia deplasare consecutivă pentru handbaliste

Echipa feminină de handbal senioare CSM Târgu-Mureș va disputa duminică, 28 octombrie, de la ora 10.00, partida din cadrul etapei a VII-a a Diviziei A, seria D, a doua a primului retur, la Baia Mare, cu CS Minaur DIVA. Este un fel de a spune echipa de senioare, deoarece lotul este alcătuit aproape în întregime din junioare, care activează și în Campionatul Național al junioarelor I. Mureșencele antrenate de Mihaela Evi și Daniel Pop ocupă prima poziție în clasamentul seriei, cu 6 victorii din tot atâtea jocuri disputate în Divizia A și se află la a treia deplasare consecutivă. Echipa a încheiat primul tur al campionatului cu o victorie pe terenul unei pretendente la calificarea pentru faza următoare, CS Universitatea Reșița, scor 30-25 și a trecut fără probleme în deplasarea de săptămâna trecută la ultima clasată, CSU Universitatea de Vest Timișoara, meci câștigat cu 39-30. Campionatul în Divizia A se dispută cu două tururi și două retururi a câte cinci etape, după care primele două clasate din cele patru serii participă la turneele semifinale cu două serii a câte patru echipe. Șansele echipei mureșene de a trece de această primă fază sunt așadar foarte mari, dar este prematur să vorbim de pe acum despre o promovare în Liga Națională.

 

Dublă cu maramureșencele

Întâlnirea din sala „Lascăr Pană” din Baia Mare se anunță una dificilă, în ciuda faptului că mureșencele și-au dovedit superioritatea netă după primul tur. La maramureșence nu vor evolua însă jucătoare din lotul care activează în Liga Națională, deoarece echipa din A este înscrisă cu statut de echipă de junioare și astfel nu au drept de joc senioarele, dar mobilizarea în fața fruntașelor este ceva obișnuit. Mai mult, echipa de junioare I de la CSM susține vineri, 26 octombrie, de la ora 14.00, în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș, o „uvertură” a duelului cu băimărencele. Lideră neînvinsă în seria F, CSM întâlnește ocupanta locului 3 în serie, Marta Baia Mare, în prima etapă din retur la această categorie.

Mureșencele au câștigat ambele dueluri din tur, 28-24 la junioare în întâlnirea de la Baia Mare și 31-23 în jocul din Divizia A, dar este sigur că în ambele partide va fi nevoie de mobilizare pentru a obține victoria.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE