Învață să crezi în tine printr-un workshop gratuit la Târgu-Mureș Sanatate
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 425 Vizualizări

Învață să crezi în tine printr-un workshop gratuit la Târgu-Mureș

În 26 octombrie, de la ora 18:00, la Hotelul Privo din Târgu-Mureș va avea loc un eveniment dedicat tuturor celor care au suferit sau suferă de lipsă de încredere în sine și nu numai.

Conform părintelui mișcării de încredere în sine, Nathaniel Branden, care a vorbit cu revista Psychologies pe această temă în 2008, încrederea în sine nu înseamnă euforie și nici iluzia fericirii adusă, eventual, de folosirea frecventă a unui drog, de complimentele frecvente din partea anturajului, de o mașină mai mare pe care să o cumperi atunci când nu vezi viața în roz, de o mărire de salariu sau, eventual, de o relație amoroasă nouă. Încrederea în sine nu vine din exterior, nici de la părinți, nici de la prieteni sau de la iubiți si iubite, nici de la psiholog și nici de la un grup de susținere. Cel care trăiește conștient de sine însuși își dă repede seama că senzația de încredere venită din exterior este efemeră și prea puțin satisfacătoare. Încrederea în sine vine dintr-un act de trezire.

Trebuie să îți îmbunătățești imaginea personală

Trainerul pe care îl veți cunoaște la eveniment și care vă va îndruma pe drumul autocunoașterii este Cristina Sorlea Teodora, trainer și coach cu experiență de 19 ani în învățământul preuniversitar, 3 ani de director, 2 ani de coordonator de vânzări la o companie multinațională, iar în ultimii 2 ani lucrând cu peste 500 de persoane în cursuri private sau companii, prin Mastermind, coching și training.

„Prin intermediul workshop-ului „Învață să crezi în tine” îmi doresc să adaug multă valoare participanțlor invitându-i la o întâlnire cu propria imagine de sine. Pentru că imaginea de sine este cheia personalității și comportamentului uman. Atunci când ne îmbunătățim imaginea personală ne extindem zona posibilului, vedem oportunități noi, descoperim în noi aptitudini și talente noi, ne transformăm eșecul în succes. Cele 2 ore și jumătate vor fi interactive, participanții se vor descoperi exerciții simple, pe care le pot aplica în viața de zi cu zi pentru a-și crește imaginea de sine”, ne-a spus Sorlea Cristina, organizatorul evenimentului.

Pentru confirmarea locului vă puteți înscrie accesând link-ul de pe pagina ei de Facebook „Sorlea Cristina – Business Coach.Trainer”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE