Mandat european de arestare, pus în aplicare în Mureş Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3874 Vizualizări

Mandat european de arestare, pus în aplicare în Mureş

La data de 25 octombrie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Mureş au desfăşurat o acțiune, în urma căreia vederea identificat și reținut un bărbat, de 31 de ani, din localitatea Deda, județul Mureș, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracțiunii de proxenetism.

Persoana în cauză era dată în urmărire internațională de autorităţile judiciare germane din data de 19 octombrie a.c..

În fapt, în perioada ianuarie 2017 – ianuarie 2018, bărbatul ar fi beneficiat de suma de  aproximativ 39.000 de euro, obţinută în urma practicării prostituţiei de către o femeie, de asemenea cetăţean român.

„Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al Inspectoratului General al Poliției Române. Persoana în cauză a fost reținută pentru de 24 ore, acesta urmând a fi prezentat instanței de judecată, pentru validarea mandatului european de arestare”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE