Debut victorios pentru poloiști Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 159 Vizualizări

Debut victorios pentru poloiști

După o absență de 30 de ani din primul eșalon în poloul masculin românesc, nou înființata echipă CSM Târgu-Mureș a debutat cu o dublă victorie în prima etapă a Superligii și au încheiat învingători și primul joc susținut pe teren propriu. Formația mureșeană a învins în primele două partide ale ediției în deplasare, în cadrul primei etape (etapele se dispută cu jocuri duble), scor 10-8 și 8-4 cu formația AMEFA Arad, au cedat apoi în etapa a II-a la medaliata cu bronz a ultimei ediții, 7-20 și 4-10 la Sportul Studențesc Corona Brașov și au învins în prima partidă disputată în bazinul din complexul Weekend formația Crișul Oradea. Scorul primei întâlniri disputate la Târgu-Mureș a fost 15-10, pe sferturi 2-0, 5-5, 6-3, 2-2. Mureșenii și-au valorificat avantajul terenului propriu în prima partidă, după patru reprize cu desfășurări foarte diferite. S-au apărat foarte bine în primul sfert, fără să primească gol, dar nu au reușit desprinderea în al doilea. Bihorenii au redus scorul și au încheiat la egalitate cea mai dinamică repriză, în care CSM a reușit desprinderea la 3 goluri la un moment dat, dar oaspeții s-au apropiat de fiecare dată, până la un singur gol. După două sferturi CSM și-a menținut avantajul stabilit după primul act, în ciuda faptului că suferiseră de două ori mai multe eliminări decât adversarii.

 

Sfertul care a decis soarta partidei

În sfertul trei CSM a reușit să obțină practic victoria după prima jumătate a reprizei, când au înscris de patru ori, fără să primească vreun gol. Au reușit apoi desprinderea chiar la 12-5, dar finalul sfertului a aparținut orădenilor, care au înscris de trei ori și au mai primit un singur gol. Cu 13-8 la ultima pauză soarta nu era decisă. Ultima repriză a fost din nou una echilibrată, mureșenii reușind să-și mențină avantajul care le asigura victoria.

O primă victorie în bazinul mureșean. Date despre al doilea meci, disputat duminică, precum și marcatorii, după disputarea acestuia.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE