Topul Firmelor Mureşene 2018. Reprezentanţii mediului de afaceri, felicitaţi de Andreea Ciucă Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 360 Vizualizări

Topul Firmelor Mureşene 2018. Reprezentanţii mediului de afaceri, felicitaţi de Andreea Ciucă

Printre invitaţii speciali ai ediţiei din acest an a Topului Firmelor Mureşene s-a aflat şi judecătorul Andreea Ciucă, preşedintele Curţii de Apel Târgu-Mureş şi al Asociaţiei Magistraţilor din România, care a transmis un scurt mesaj către reprezentanţii mediului de afaceri mureşean.

„Toate instituţiile pe care le reprezentăm au nevoie de o bază, de un fundament, de ceea ce numim infrastructură care ne poate face să trăim, să avansăm şi să ne facem treaba, iar această bază o constituie oamenii ca dumneavoastră care ne oferă linia şi siguranţa economică pentru un progres care chiar dacă îl considerăm a fi făcut cu paşi mici, el există şi din multe puncte de vedere nu mai suntem unde eram acum 20 de ani”, a transmis judecătorul Andreea Ciucă.

Respect reciproc şi verticalitate

Preşedintele Curţii de Apel Târgu-Mureş a fost de părere că respectul reciproc şi verticalitatea ar trebui să se afle la temelia activităţii economice şi a colaborării între instituţiile de profil din judeţul Mureş, în acest sens fiind dat ca exemplu staff-ul aflat la conducerea Camerei de Comerţ şi Industrie a Judeţului Mureş.

„Sunt câteva cuvinte de suflet pentru dumneavoastră, preţuiesc în mod deosebit această invitaţie, chiar dacă între instituţiile noastre nu este o colaborare în adevăratul sens al cuvântului, dar nu trebuie să uităm niciodată de respectul reciproc ce trebuie să ne caracterizeze. În aceeaşi ordine de idei, vreau să spun că mi-a făcut deosebită plăcere această invitaţie pentru că ea vine de la prietenul meu Vasile Pop, care spre deosebire de mulţi alţii a dovedit a fi un om vertical în perioade foarte grele ale vieţii noastre”, a punctat judecătorul Andreea Ciucă.

Zi încărcată de istorie

Nu în ultimul rând, preşedintele Asociaţiei Magistraţilor din România a reamintit celor prezenţi că alegerea zilei de 25 octombrie pentru celebrarea excelenţei în business-ul mureşean coincide cu alte aniversări importante, cum ar fi Ziua Europeană a Justiţiei Civile, Ziua Armatei Române şi ziua Regelui Mihai.

„Nu ştiu cum s-a ales ziua de astăzi pentru această frumoasă celebrare a dumneavoastră. După spusele domnului preşedinte Vasile Pop, ar fi vorba doar de o zi de joi, ultima din luna octombrie, dar întâmplător sau nu, astăzi avem o zi încărcată de istorie contemporană şi modernă a României şi cred că lucrurile acestea nu trebuie să fie trecute cu vederea, pentru că avem toţi o datorie, un suflet, o minte şi drepturi şi obligaţii de cetăţeni. În acest context, vreau să vă spun că astăzi serbăm Ziua Europeană a Justiţiei Civile – am avut şi Ziua Porţilor Deschise, am încercat ca de la vârste fragede să îi conştientizăm pe oameni asupra drpturilor şi asupra modalităţilor de a şi le materializa. Dacă dumneavoastră n-aţi fi lucrat zilnic cu aceste drepturi şi obligaţii, niciodată nu ştii care sunt de fapt mai multe în balanţa economiei şi justiţiei noastre, n-aţi fi ajuns probabil unde sunteţi astăzi. De asemenea, foarte important pentru sufletul nostru, astăzi este Ziua Armatei Române şi cred că ştim cu toţii ce a însemnat în 1944 data de 25 octombrie. Nu în ultimul rând, 25 octombrie a însemnat şi înseamnă pentru Istoria României şi ziua Regelui Mihai. Aşa că pe lângă toate acestea, fericită alegere din partea Camerei de Comerţ şi Industrie a Judeţului Mureş pe care trebuie, desigur, să o felicităm şi să-i dorim la mai mare, şi să aibă aceeaşi dorinţă spre activitate şi spre reuşită în aceste vremuri deloc uşoare”, a subliniat judecătorul Andreea Ciucă.

Cea de-a 25-a ediţie a Galei Topului Firmelor Mureşene, eveniment organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Mureş, s-a desfăşurat joi, 25 octombrie, în incinta Centrului de Evenimente RAB din Sângeorgiu de Mureş.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE