Home / Administratie / Bani pentru cadastrare, la Târnăveni

Bani pentru cadastrare, la Târnăveni

Distribuie

Consilierii locali ai municipiului Târnăveni au aprobat, într-o şedinţă ordinară de lucru, modificarea creditelor de angajament destinate finanţării lucrărilor de înregistrare sistematică iniţiate de Primăria municipiului Târnăveni pentru sectoarele cadastrale din municipiul Târnăveni, pentru perioada 2018-2019.

„Prin Hotărârea Consiliului Local 42/31 mai 2018 au fost aprobate creditele de angajament destinate finanţării lucrărilor de înregistrare sistematică iniţiate de Primăria municipiului Târnăveni pentru sectoarele cadastrale din municipiul Târnăveni, în sumă de 155.000 de lei, pentru perioada 2018-2019. Prin actul adiţional 1 din 10 august 2018 la contractul pentru finanţarea prin Programul Naţional de Cadastru şi Carte Funciară a lucrărilor de înregistrare sistematică iniţiate de unităţi administrative-teritoriale pentru sectoarele cadastrale s-a modificat suma alocată iniţial de la 155.000 de lei la suma de 130.220 de lei. De asemenea, în data de 20 septembrie 2018, se încheie un nou contract între Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Mureş şi Municipiul Târnăveni, pentru suma de 155.000 de lei, iar obiectul contractului îl constituie alocarea unei finanţări de la o poziţie distinctă de transferuri din bugetul de venituri proprii al ANCPI, prin bugetul OCPI Mureş, pe anii 2018-2019, în sumă de 155.000 de lei, reprezentând credite de angajament. Contractul de finanţare intră în vigoare la data semnării lui de către ambele părţi şi are valabilitate până la data de 31 octombrie 2019”, a precizat ec. Rodica Muth, director executiv al Direcţiei Economice din cadrul Primăriei municipiului Târnăveni.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

UPDATE: Mureș – Percheziții într-un dosar de ”abuz de încredere” la o firmă de transport rutier. Trei bărbați, reținuți!

Distribuie Polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale Mureș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.