Blues și libertate la Târgu Mureș, la o nouă ediție Freedom Blues Festival Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 260 Vizualizări

Blues și libertate la Târgu Mureș, la o nouă ediție Freedom Blues Festival

Freedom Blues Festival revine cu o nouă ediție la Jazz&Blues Club (Str. Sinaia nr. 3, Târgu Mureș). Pasionații de blues, dar și cei care îl frecventează ocazional, vor avea la dispoziție două seri în care să aprecieze muzică de cea mai bună calitate. Astfel, vineri, 2 noiembrie, la ora 19.00, festivalul va fi deschis de trupa VerycorrecT din Germania, după care, o oră mai târziu, vor urma românii de la Blue Monday Ministers. La ora 22.00 va fi rândul celor de la VooDoo Papa & Dongo, din Ungaria, să delecteze publicul, după care chitaristul Rareș Totu va prezenta conceptul „Shango” în cadrul unui recital The Santana Project.

Seara va continua cu un afterparty alături Döme, în care blues-ul și rock’n roll-ul vor fi ingredientele de bază.

Sâmbătă, 3 noiembrie, festivalul va reîncepe de la ora 20.00 cu un concert Othello Piano Trio, intitulat „Everyday I have the Blues”.

Începând cu ora 22.00, Ana Maria Godoroja, fiica celebrului Mike Godoroja, împreună cu formația The Blue Spirit, avându-l ca invitat special pe Andrei Cerbu, vor susține un tribut muzical dedicat lui Beth Hart.

Nightlosers vor încheia ultima seară de festival cu un concert special care va începe la miezul nopții, iar Döme va fi din nou gazda unui afterparty memorabil.

Prețul unui bilet de o zi este de 35 lei, iar prețul unui bilet pentru ambele zile este de 60 lei. Acestea se pot procura la Casa Berii Ursus, situată alături de Jazz&Blues Club.

Andrei VORNICU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE