Municipiul Reghin, premiat la Gala Administrație.ro Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 590 Vizualizări

Municipiul Reghin, premiat la Gala Administrație.ro

Anul acesta, în data de 25 octombrie, Municipiul Reghin a participat la cea ce-a XIII-a ediție a Galei Aministrație.ro, eveniment dedicat în exclusivitate administrației publice centrale și locale din România, specialiștilor, autorităților și profesioniștilor în domeniu.

Hală agroalimentară la standarde europene

Primăria Municipiului Reghin, reprezentată prin primarul Maria Precup, a obținut premiul de excelență la categoria „proiecte destinate dezvoltării serviciilor publice”, pentru proiectul „Construcție Hală agroalimentară la standarde europene”.

“Acest proiect are drept scop creșterea calității vieții locuitorilor municipiului Reghin, crearea unui cadru propice pentru micii producători din zonă, crearea de noi locuri de muncă, a unui pol comercial specific către care să fie atrași cât mai mulți consumatori și producători interesați în a-și valorifica resursele și produsele, încurajându-se totodată consumul de produse naturale, biologice, achiziționate direct de la producător”, a precizat Maria Precup, primarul municipiului Reghin.

Investiţie de 10,4 milioane de lei

În prezent, proiectul se află în faza de execuție. Au fost demarate lucrările, urmând să fie montată structura metalică. Proiectul presupune construcția unei hale agroalimentare la standarde europene, având dimensiunile în plan de circa 90 de metri x 30 de metri, respectiv suprafața la sol de circa 2.788,15 de metri pătraţi. Hala va fi închisă, termoizolată, cu suprafețe vitrate din geamuri PVC care vor asigura o bună iluminare și ventilare naturală. În interiorul halei vor fi prevăzute climatizare și ventilare mecanică și iluminat electric cu un consum redus de energie.

“Hala va cuprinde mai multe spații funcționale destinate diverselor activități comerciale dupa cum urmează: spațiu legume și fructe, spațiu produse lactate, spatiu produse non alimentare și spațiu administrativ. Valoarea investiției se ridică la suma de 10.465.563 de lei, inclusiv TVA, din care 9.444.559 de lei reprezintă finanțare primită de la Compania Naţională de Investiţii, iar diferența de 1.021.003 de lei este reprezentată de contribuția Municipiului Reghin”, a subliniat Maria Precup.

În cadrul Galei Administraţie.ro au fost premiate cele mai importante proiecte derulate în acest an de către instituțiile administrației publice locale, evenimentul reușind astfel să evidențieze eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului administrativ din România si rezultatele notabile pe care administrațiile publice locale sau centrale le-au obținut pe parcursul anului 2018.

(Redacţia)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE