Share

Home / Administratie / Consilierii locali din Târgu-Mureş, convocaţi în şedinţă extraordinară

Consilierii locali din Târgu-Mureş, convocaţi în şedinţă extraordinară

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 4.337 din 2 noiembrie 2018 se convoacă şedinţa extraordinară a Consiliului local municipal Târgu-Mureş, care va avea loc marţi, 6 noiembrie 2018, ora 14.00, la sediul Municipiului Târgu-Mureş din Piaţa Victoriei nr. 3, sala 45, cu următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului local nr. 284 din 25 octombrie 2018 privind rectificarea bugetului Unităţii Administrativ Teritoriale – Municipiul Târgu-Mureş  pe  anul  2018.
  2. Proiect de hotărâre privind actualizarea valorii de finanțare a obiectivului de investiție “Dotarea cu echipamente şi mobilier specific didactic şi de laborator pentru Colegiul Agricol “Traian Săvulescu”, Târgu-Mureș”.
  3. Proiect de hotărâre privind actualizarea valorii de finanțare a obiectivului de investiție “Dotarea cu echipamente şi mobilier specific didactic şi de laborator pentru Liceul Tehnologic “Aurel Persu”, Târgu-Mureș”.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Înscrieri pentru “Revelionul persoanelor vârstnice”

Primăria municipiului Târgu-Mureş, în parteneriat cu asociațiile persoanelor vârstnice, invită pensionarii cu domiciliul sau reședința …

Share
Share