Share

Home / Business / Întâlnire a oamenilor de afaceri la Sighișoara

Întâlnire a oamenilor de afaceri la Sighișoara

Joi, 1 noiembrie, la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Sighișoara a avut loc o întâlnire a oamenilor de afaceri cu tema “Dezvoltarea eficientă și concretă a antreprenoriatului local”, organizată de Uniunea Națională a Patronatului Român (UNPR), în parteneriat cu Primăria municipiului Sighișoara și Consiliul Local al Întreprinderilor Mici și Mijlocii (CLIMM) Sighișoara.

La întâlnirea cu agenții economici sighișoreni au participat Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean – primarul municipiului Sighişoara, Ioan Lucian – președintele UNPR, Florin Balint –  vicepreședintele UNPR, care este și coordonatorul Comisiei politici interne și externe, Dorel Puchianu – președintele Comisiei Fonduri europene și Minoriu Neagu – președintele CLIMM Sighișoara.

“Temele de dezbatere au fost: modalități concrete de reprezentare a intereselor companiilor private de către o organizație patronală, internaționalizarea firmelor românești și accesarea fondurilor europene, mijloc eficient de dezvoltare a mișcării patronale din județe. Luând exemple concrete ale unor regiuni din România, unde antreprenoriatul zonal și local s-a dezvoltat datorită eficienței cu care reprezentanții mediului de afaceri au acționat, și în zona municipiului Sighișoara mediul de afaceri poate evolua, în mod concret, înspre binele companiilor private”, a precizat Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, primarul municipiului Sighişoara.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Companiile românești, invitate la reconstrucția Irakului

Excelența Sa, Iacob Prada, Ambasadorul României în Irak, continuă să ne povestească despre oportunitățile pe …

Share
Share