„Galop de sănătate” pentru voleibaliste Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 108 Vizualizări

„Galop de sănătate” pentru voleibaliste

Vineri și sâmbătă, echipa feminină de volei CSM Târgu-Mureș a ajuns la zi cu partidele disputate în cadrul seriei Vest a Diviziei A2 și a preluat șefia clasamentului. Cu doar trei jocuri disputate în primele patru etape, formația mureșeană era singura fără set pierdut, dar ocupa doar locul 3 din cauza partidei din prima etapă, restanță pe care au disputat-o pe teren propriu cu CSM Sighetu Marmației, câștigată de asemenea fără probleme, în număr minim de seturi. Ajunse la zi, mureșencele au disputat a doua zi jocul cu formația Cetate Deva, tot pe teren propriu. Disputarea celor două partide în două zile consecutive nu este ceva neobișnuit, mai ales că și turneele semifinale și finale ale junioarelor se joacă în câte cinci zile, cu câte un meci susținut în fiecare zi. Obținerea celor trei puncte nu a fost astfel o problemă pentru achipa antrenorului Predrag Zukovic, cu atât mai mult, cu cât adversarele au un nivel modest. Întâlnirea cu devencele a fost din nou una fără istoric, putând concura mai degrabă la un record de „viteză”. Jocul s-a încheiat în mai puțin de o oră, cu seturi câștigate fără a se întrebuința prea mult, la 9, 13 și 11.

 

Desprinderea se poate obține la final

Cu acest rezultat formația mureșeană se instalează în fruntea clasamentului, cu 15 puncte și setaveraj 15-0, fiind urmată în clasament de FC Argeș Pitești, a doua echipă neînvinsă, dar cu un meci în care s-a impus în set decisiv, obținând doar 2 puncte. Cele două se vor întâlni în joc direct în ultima etapă a turului, programată pe terenul piteștencelor, în data de 1 decembrie, joc în urma căruia mureșencele se pot distanța în clasament.

Ținând cont de diferența de valoare dintre competitoare, lotul formației mureșene a putut evolua prin rotație, fiecare componentă având ocazia să se afle mai multe minute pe teren. Acesta a avut următoarea componență: Carmen Arniceru, Florina Murariu, Diana Vereș, Carmen Dițu, Cora Niță, Raisa Ioan, Laura Molnar-libero, Irina Andreica, Mara Dumitrescu, Denisa Ionescu, Neda Vujadinovic, Karina Murariu-libero.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE